Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry pomysl na poczatek karnawalu (w sensie muzyka)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł!

Prowadze w tym roku karnawal w szkole, wiecie jak to jest w szkole bierzesz virtual DJ i jedziesz :D szkola to plastyk gimnazjum zespolone z liceum (ktore zwykle nie przychodzi) a tematyka to czasy mafii nowojorskiej, lata 30' 40' wielki Gatsby itd. Ale nie musi to byc caly czas. W kazdym razie mam pomysl aby impreze rozpaczac tak:

>leci jakies kompletnie nietaneczne gowno z tamtych czasow

>Will.i.am Great Times Are Coming, od 2:20-czyli dzwieki orkiestry i nagle zalamanie- leci ostry bit potem gosc spiewa i koniec utworu

>Shot Me Down David Guetta- mruczenie Skylar Grey pasuje do tematyki, a bit wiadomo- da sie tanxzyc i w mojej opinii znacznie lepszy od tego w Animals ktore bylo tak jakby prekursorem tego gatunku

A potem lupanki z Great Gatsby; Fergie A little party, will.i.am Bang Bang (ciekawa zbieznosc) i dalej juz popowisko, rock, taneczne hity itd.

Plus generstor dymu i gaszenie swiatl podczas zalamania bitu- czy to dobry pomysl? :D

Ps. Juz robilem takie popowisko na otrzesinach i wszyscy tanczyli :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Refresg

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Graj to co się ludziom będzie podobać. Skoro to gimnazjum, to tam przyjmuje się tylko komercha ;_;

Opublikowano

Sam jestem w gimie ;-;

Mamy duzo takich imprez, nie chce mi się tłumaczyć

Największą furorę robią tak naprawdę klasyki typu makarena itp :P

no i 4 18stki ! xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wiem, ale mi tylko chodzi o poczatek :D i musi pasowac do tematyki. Potem plynnie przejde na popowisko, hity gimbazy i disco polo :p

Opublikowano

1. To co w radiu

2. Disco w polu

3. prawilne hiphopy, żeby rapsom pasowało

4. bangarang szkrillexa, żeby takie gimbusy mogły potem rozpowiadać światu jak to dubstep kochają i znają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...