Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Srenich i Umiejetnoci w broniach

kieszek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w temacie masz zapytania do bazy. dodajesz je. Następnie exportujesz item proto w navicacie do formatu .txt i wkładasz w sftp do db/

Opublikowano

Wchodzisz w Navicat, i szukasz broni jedziesz na sam koniec tabelki tam będzie "addon_type" , pewnie masz 0, a musisz wpisać -1. Śr/Um będą się dodawać automatycznie ;)

Pozdrawiam.

w temacie masz zapytania do bazy. dodajesz je. Następnie exportujesz item proto w navicacie do formatu .txt i wkładasz w sftp do db/

|Ty chyba pierwszy raz masz do czynienia z mysql ... i ty śmiesz mieć takie hobby jak - Edycja Clienta, Animacje, Edycja plików serverowych.

Opublikowano

Wchodzisz w Navicat, i szukasz broni jedziesz na sam koniec tabelki tam będzie "addon_type" , pewnie masz 0, a musisz wpisać -1. Śr/Um będą się dodawać automatycznie ;)

Pozdrawiam.

|Ty chyba pierwszy raz masz do czynienia z mysql ... i ty śmiesz mieć takie hobby jak - Edycja Clienta, Animacje, Edycja plików serverowych.

hahahaha ale z ciebie debil.

Na plikach terenzo jak nie wgrasz liba to zmiany w mysql sie nie zapisują tylko musisz dawać item proto do ftp ;]

a co do tego to z dodawaniem "'-1' w ostatniej tabeli to z dodaniem zapytań będzie o 100 razy szybciej

Opublikowano

Ja to wiem ale ten plebs Tomex napisał prawie to samo co ja tylko dłuższym sposobem i na dodatek nie działającym ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...