Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms EU

szybki102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co to sie porobiło z tym COmbatem ,że nawet jak jest hack undetected zaraz jest banowane konto juz to na własnej skórze sprawdziłem. Znalazłem ostatnio na pewnym forum coś takiego ale nie jestem najlepszy z angielskiego.

Podobno można dzięki temu uczynić hack detected undetected także proszę o jakieś wyprostowanie tego postu ;]
"

[beta][Makes detected hacks undetected] Simple PE Cipher

I was talking to Bombsaway a few days ago and he was saying that the old method of ciphering a file (pumping shit onto the end of the file) no longer works with CA. It just so happens I was bored at the time so I wrote this simple little cipher. Basically it just manipulates a few values within the PE structure and also rewrites some data into the .text section.

This, unlike the older ciphers, should work to fool Nexon's hash logic.

Using it is pretty straightforward:

1. Download the .zip and extract it
  2. Run "Simple PE Cipher.exe"
  3. Press the browse button to locate your Dll
  4. Press "Run Cipher", if all goes as expected you should see a "Cipher Completed Successfully" message box appear.
  5. Inject the .dll. A backup of the original .dll is also created (with a .bak extension) in the same directory as the ciphered dll so you can revert at any time if something goes wrong."
  6. Written in Win32 C++ for teh lulz."
    https://www.virustotal.com/pl/file/253bfd3bc9721971235db170813ec9f80e4eb2d891d88997224b00146ab961f8/analysis/1345509060/
  7. http://speedy.sh/dvek4/Simple-PE-Cipher.zip

Opublikowano

Ten plik jest z 2012 roku, więc troszkę nieaktualny.

Opublikowano

Próbowałem to nieraz z różnymi starymi cheatami oraz z nowymi, które są detected - za każdym razem nie działało.

To raczej nigdy nie będzie działać.

Opublikowano

To nigdy nie będzie działać.

Logów nie usuniesz. Nie dasz rady ich zablokować kiedy są wysyłane.

Przykro mi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...