Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zrobic plik CSS ? (Dla zielonych)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również zacząłem nagrywać poradniki dla początkujących, ale takie bardziej konkretne.

Ale bardziej w sprawach logistycznych, to mógłbyś wrzucać swoje linki w jednym temacie.

I jeszcze jedno pytanie: Jakie masz doświadczenie?

gamedevmania.com

Opublikowano

Jakie doświadczenie w czym :)?

Podałbyś mi swój kanał na pw :)?
Pozatym pytałem się kolegów ze steam itp i nikt nie wiedział to zrobiłem :) może komuś się przyda , hehe

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jakie doświadczenie w czym :)?

Podałbyś mi swój kanał na pw :)?

Pozatym pytałem się kolegów ze steam itp i nikt nie wiedział to zrobiłem :) może komuś się przyda , hehe

Tak, zapytałeś osoby które sie tym pewnie nie internesuja, nie dawno ( 2 dni temu chyba ) pytales jak zrobic strone czy cos tam, a juz dzis nagrywasz poradniki... Gratulacje Wielkiego postepu.

Dam ci rade zbierz wszystko do kupy i nagraj duzy poradnik a nie paredziesiat 1 minutowych jak juz :>

Opublikowano

To jest żart? czy co?

Nie spotkałem się jeszcze, żeby ktoś nie umiał zrobić pliku z innym rozszerzeniem.

Zbędny poradnik + nieme kino.

0/10

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Opublikowano

"Hehe, proszęeeeeeeeeee, hehe, proszęeeee będę żebrać"

Pomyśl: kto nie umie zrobić pliku zinnym rozszerzeniem?!" Za tydzień pewnie będzie ooradnik "jak zrobić plik .js (i zaspamować kupę wartymi poraenikami forum)", po jakiego tego dajesz takie Tut'y?!

Nie szkoda wam biednych serwerów Google'a przechowujących takie g*iewno?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...