Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wybierzcie plan który jest najlepszy! ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam plan na serwer Minecraft.
Serwer będzie postawiony na własnej maszynie.
I mam do was pytanie!
Jaki wybraliście by serwer??
Opis to tak jakby " ZAPOWIEDŹ "

~~ Twoje życie, jeszcze nie było takie niesamowite! ~~
Wejdź do gry, zarób na dom, rodzinę i samochód!
Wyobraź sobie twój dom, kup działkę, materiały i popisz się sąsiadom !
Idź w głąb lasów, uprawiaj legendarne życie, podróżuj, i odetchnij powietrzem, i walcz z niesamowitymi bestiami!

~~ Gothic, Gothic, gothic.. ~~
Gothic, Gothic, gothic.. Grałeś w tą niesamowitą grę pełną emocji ?
Chciałbyś być bohaterem Gothica...
W MINECRAFT?
WEJDŹ JUŻ DO NAS, PROWADŹ REALNE ŻYCIE, UPRAWIAJ MISJE PEWNYCH NIESAMOWITYCH EMOCJI, UCIEKAJ PRZED BESTIAMI, Lub... UMRZYJ PRZED RÓŻNYMI OSADAMI LUDZI, I BESTIAMI!

~~ Skyrim - JUŻ W TWOIM MINECRAFCIE! ~~
Skryim...
Skyrim?!
W minecraft?
Śmieszne!
ALE NIE DLA NAS! UPRAWIAJ REALNE ŻYCIE, ZABIJ SMOKA, ZOSTAŃ BOHATEREM, ZOSTAŃ MAGIEM/WIEŹNIEM/WOJOWNIKIEM WALCZ Z BESTIAMI NIE MOŻLIWYCH ROZMIARÓW, POMÓŻ KRÓLOWI, KUP SOBIE NAJLEPSZY EKWIPUNEK, WYTRESUJ KONIA I WALCZ DLA ŻYCIA, I ŚWIATA!

~~ Tu tu tu tu trulu trulu... AGRRRRRRRRRRRRR.......... Serwer PvP ~~
Tu tu tu tu trulu trulu...

AGRRR...
UCIEKAJ! LUB ZOSTAŃ I WALCZ DLA SWOJEGO RODU! WEJDŹ NA SERWER, STWÓRZ RÓD ZABIJAJ INNE RODY, KUPUJ EKWIPUNKI, KONIE, I OCZEWIŚCIE, ZDOBYWAJ RÓŻNE RODY, ŻEBYŚ ZWIĘKSZYŁ SWOJĄ SIŁĘ, I MAGIE!
( Serwer ma być z mocami :P )

Tak wymyśliłem se teraz, takie historie, żeby dodały klimatu do wybierania serwera ;)
Jeżeli masz swój własny plan, napisz nam go a może zrobimy z tego planu serwer ;)
Poszukujemy także: TECHNIKÓW/GRAFIKÓW/BUDOWNICZYCH
Więcej informacji na skype: xsnorko02
Lub na GG:
49439355
Sloty: +100

Opublikowano

W ogóle nie zrozumiałem nic z tego co napisałeś, chodzi ci o typ serwera czy prezentację?...

Typ serwera, RPG.

A napisałem, co ma być na serwerze.

Czyli np serwer ma być na podstawie gry SKYRIM.

:D

Opublikowano

Zrób serwer MineCraft na podstawie takiej fajnej gry sandboxowej ale jak ona się nazywała [...][5 minut later][...] na podstawie MineCrafta . Na pewno duża grywalność będzie !

Opublikowano

Zrób serwer MineCraft na podstawie takiej fajnej gry sandboxowej ale jak ona się nazywała [...][5 minut later][...] na podstawie MineCrafta . Na pewno duża grywalność będzie !

Nie zrozumiałem, ale chyba ci chodzi żebym zrobił serwer Minecraft na postawie gry Minecraft? ;-;

Opublikowano

Tak się zastanawiam, czy dało by się zrobić 4 serwery (lub 1 jest taki plugin, że masz jeden serwer i do wyboru kilka trybów np. Hardcore, SurvivalGames, MiniGamesm, FreeBuild i coś tam jeszcze [DODAM, ŻE NIE ZNAM SIĘ NA TYM PLUGINIE, ALE WIDZIAŁEM GO NA SERWERZE]) . Dla każdego coś innego.

PS. Jest taka opcja na forum jak "ANKIETA" <_<.

Jakoś tu pusto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...