Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze Lsat czy l86a2 ?

The.Dark.77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 100.000 credidsów i nie mogę sie zdecydować co kupić

Zapomniałem napisać jakie mam dodatki : nemesis, taktyczna , ciężka , predator , viper , o dużej poj i red dot

Opublikowano

Tylko po l86 spodziewaj się małego DMG. Ściąga w prawo tą broń. Z tego co widziałem na PETE, to nawet na 28lvlu bym go nie kupił. LSAT jest dobrą bronią na bliski - średni dystans. Na daleki musisz strzelać krótkimi seriami, bo pojedyncze pociski nie trafiają :(

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Hahahahah leżę i nie wstaję :P

L86 to możesz walić po oknach WTC, taki ma odrzut. Polecam lsat.

Opublikowano

To chyba kupie lsat jak te l86a2 ma taki duży rozrzut ,ale w statystykach tej broni jest ze ma bardzo duży dystans i celność to chyba nie ma takiego rozżutu.

Opublikowano

Na te statystyki nie patrz! To jest największe gówno w tej grze... Z najlepszą kolbą ściąga w prawo jak uj, W dodatku dmg z viperami na poziomie 17-21 na daleki.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie bierz L86, nie opłaca się. Znaczenie lepsze staty od niego ma Lsat, zaczynając od obrażeń a kończąc na odrzucie.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

@up Nawet dobra broń jest, ale nie oczekuj cudów :D

@down I to się nazywa dobry wybór :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jak chcesz broń na bardzo daleki dystans to napewno nie l86a2,a Qbb.L86a2 jest za wolne to raz,a dwa na taki daleki dystans wymięka z tego względu gdyż ma zbyt duży odrzut.

Ostatnio miałem taki przykład ja Lsat gość l86a2 raz mnie zdjął,a to dlatego,że ja innych 3 gości ściągnąłem za jednym razem,ale miał podnięte,że l86a2 jest lepsze.Tylko już po kolejnych razach zrzędła mu mina jak za każdym razem go pocinam.

Lsat ma taką dobrą przewagę,że grupkę blisko osób ze średniej odległości spokojnie wybije,a l86a2 to nie wykonalne prędzej ciebie ściągną.

I co do lsata jeśli chodzi o dalekie dystanse jak 100+ można śmiało wybijać.Jeśli chcesz robić dystanse od 140 zwyż to tylko Qbb.

Opublikowano

Tak jak koledzy piszą potwierdzam, lepszym wyborem jest LSAT.

Długo grałem L86A2 i jest całkiem niezła ale ma swoje wady, długi czas przyłożenia, mały damage i jakoś tak wolno strzela.

Teraz gram LSATem i już zdążyłem się przyzwyczaić, jak masz dobrą miejscówkę to kosi niesamowicie, 114 naboi w taśmie x2 daje niezłe możliwości.

Opublikowano

Z mojej orientacji na PTE (gdyz na mormalnym tych broni nie mam) LSat ma to "cos" czego nie ma L86 ,poprostu bedzie ci sie ta bronia o wiele dobrze gralo niz L86. Wieksze DMG oraz szybkstrzelnosc robia swoje :p

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...