Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Symulator Natury Zwierzat

NewaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. , mam pytanie czy sa jakies ogarniete gry w ktorej jest sie naturalnie jakims ziwerzakiem i poluje sie na inne zwierzeta itp podobne do wolfquesta takie naturalne zycie zwierzat ;P np jestes lwem itp :D zawsze chcialem zagrac w taka gre . :D dlatego pytam . Ale chodzi mi tylko o ogarniete.

Lub czy jakas bedzie wychodzic w tego stylu gra.

Opublikowano

Jest gra Tokyo Jungle, w której wcielamy się w dane zwierzę i musimy przeżyć, ale z tego co wiem to jest tylko na PS3.

Jest jeszcze jakaś taka gra na PC, ale niestety zapomniałem jej tytułu, może później sobie przypomnę.

Opublikowano

Jest gra Tokyo Jungle, w której wcielamy się w dane zwierzę i musimy przeżyć, ale z tego co wiem to jest tylko na PS3.

Jest jeszcze jakaś taka gra na PC, ale niestety zapomniałem jej tytułu, może później sobie przypomnę.

Znam tokyo jungle wlasnie o mniej wiecej mi o takie gry chodzi :D tylko ze na PC :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...