Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YT Pytanie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaaa !, wiem że to jest dział minecraft no ale kurde jak mam nagrywać minecraft'a to coś ma to związane z działem minecraft. Więc tak nagrywałem mody i nie wyszło powiedzcie co byście nagrali na początek swojego kanału.

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

Kurde, nie co dobry pomysł ale szukam jakieś nw pomysły przygody czy coś albo poradniki o pluginie.

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

USER nie wiesz czy chce sie wybic czy nie ja ci bym polecil nagrac cos o siebie np co bedziesz nagrywal dlaczego zaczolem nagrywac ..

ps ile masz lat?

Opublikowano

Ja bym zaczął od nagrania czegoś innego niż Minecraft - ludzie zrozumcie, że to się już wszystkim przejadło ;x

Opublikowano

Up Chlopie on sie zapytal jaka serie a ty juz piszesz 'kolejny kanal minecraft...' to jego sprawa czy chce nagrywac tego majcrarafta czy nie..

Opublikowano

A jaka grę proponujecie ?

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

Obecnie nie ma już zapotrzebowania na gameplay'e. I podejrzewam, że ten stan rzeczy się już nie zmieni - rynek jest nasycony, giganci, którzy uczynili z tego zawodowstwo nie pozostawili już miejsca dla nowicjuszy. Istnieje jednak wieczne zapotrzebowanie na dobrą publicystykę - to już jednak wymaga od Ciebie znacznych umiejętności, oraz nakładów czasu i energii. Jeśli jednak będziesz robił to dobrze, masz szansę na sukces ;)

Opublikowano

Dzięki za przykłady gier.Spróbuje nagrać gry co podaliście a i chyba będę też nagrywać poradniki z pluginów dobry pomysł uda mi się wybić na yt. ?

Gasman245           |

MPCForum            |

Opublikowano

Teraz ? Nie ma takiej opcji. Jest tyle początkujących, taka konkurencja, że na ciężko bd (nawet ktoś z youtuberów, nie dawno o tym wspominał, że jest to prawie nie możliwe w teraźniejszej sytuacji). W dodatku zmiany youtuba, które działają na niekorzyść nowym Ytberom..

Ale próbuj , stwórz coś nowego, kreatywnego a nie tego MC.

Może jakieś stare, oldschoolowe gry ? teraz jest popyt na tego typu rzeczy :)

Gry BF4 etc, też się nie opłaca, bo jest tego masę, a nie jest to takie porywające i zaciągające do oglądania.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ale mam pytania jakie gry byście proponujecie ?

Gasman245           |

MPCForum            |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...