Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4][Beta-Gildie] Testy serwera

AnonimowyGracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje2.png

strzalka.gifTYP: Wojny frakcji [beta testy]

strzalka.gifSloty: Na czas testów 8

strzalka.gifIP: 46.105.98.212:30988

strzalka.gifPotwory: Włączone

strzalka.gifZwierzÄta: Włączone

strzalka.gifPvP: Włączone

strzalka.gifPremium: Premium i non-premium

strzalka.gifNether: Wyłączony na czas testów

strzalka.gifBialaLista: Brak

pluginy2.png

Niezbędne do rozgrywki oraz autorskie frakcje

InformacjeDOT2.png

Jest to serwer z autorskimi frakcjami. Aby zdobyć minerały należy zabijać potwory (150 mobów to około 30 diamentów i spore ilości innych minerałów). Na odpowiednich koordynatach można znaleźć bossy z których dropią cenne przedmioty oraz spore ilości minerałów (na czas testów do bossów można się teleportować). Lider gildii może postawić kilka spawnerów potworów, które dropią z kamienia lecz aby je aktywować trzeba zabić bossa z którego wylatują głowy potworów, które to aktywują spawner.

Są to beta testy serwera więc można napotkać małe jak i te duże bugi. Na czas testów każdy gracz dostaje range VIP.

Najważniejsza informacja to taka, że niestety RAM serwera nie pozwala nam na użycie wszystkich naszych pluginów (oszczędzamy na maszynę dla oficjalnego serwera) dlatego też proszę się nie denerwować jeśli któraś z komend nie działa. Wszelkie bugi proszę zgłaszać administratorowi (planujemy za to nagrody w postaci vipów na stałe bądź pakietu vip dla ciebie i twoich kolegów na miesiąc) - wszystko nawiasem mówiąc zależy od znaczenia danego błędu.

Opublikowano

Tymczasowo 8 slotów. A potem jak już skończą się te "testy" to ile będzie slotów? Podoba mi się że napisałeś że posiadacie autorski plugin 'factions' ale do tego nei jestem pewien i dla tego jutro wejdę na wasz serwer i go zobaczę ;)

Opublikowano

Tymczasowo 8 slotów. A potem jak już skończą się te "testy" to ile będzie slotów? Podoba mi się że napisałeś że posiadacie autorski plugin 'factions' ale do tego nei jestem pewien i dla tego jutro wejdę na wasz serwer i go zobaczę ;)

Slotów będzie około 50-100 na start jeżeli to nie wystarczy zmienimy maszynę bez utraty ip na 150-200, natomiast jeżeli to będzie za mało to kupimy jeszcze większą. 

Nie patrzcie na prezentacje bo jest tymczasowa :)

Przypominam, jak znajdzie ktoś jakiś bug w grze zostanie za to wynagrodzony na oficjalnym serwerze. Nagroda będzie zależała od wielkości bugu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...