Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do WR

PLpolischPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, grałem w WR'a od ch1 aż weszło ch3 i te różne zoombie, (Było jeszcze pod G1). I pytanie do was, czy moje konto nadal istnieje ? Czy istnieją nadal te "promo kody" gdzie mozna dostac jakąś broń ? I ostatnie czy nadal działa ta stronka, przez którą robiło się konto i dostawało się w zamian jakieś tam bronie gratis ?

Opublikowano

Cześć,jeżeli przeniosłem przy migracji konto to masz je jeżeli nie no to nie.Promo codów już nie ma.Bronie są za wbicie lvla.Jest jakaś strona gdzie dostajesz retaile

Tak w ogóle te nowości mnie odstraszają i w WR na razie nie gram

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Załóż sobie nowe konto na nexon WR i odpal grę ze strony , dostaniesz retaile darmowe , promo aktualnie nie ma , ale bez nich da sie życ . ;)

Opublikowano

Siemanko, grałem w WR'a od ch1 aż weszło ch3 i te różne zoombie, (Było jeszcze pod G1). I pytanie do was, czy moje konto nadal istnieje ? Czy istnieją nadal te "promo kody" gdzie mozna dostac jakąś broń ? I ostatnie czy nadal działa ta stronka, przez którą robiło się konto i dostawało si1 ę w zamian jakieś tam bronie gratis ?

Up ci troche wyjasnił ale nie dokonca:

UP 2 też coś dodał... ( nie widzialem)

1. Jeżeli nie zaakceptowałes (do 21 mają jak dobrze pamiętam), że zgadasz się na przeniesienie donta to ci automatycznie zaznaczało na NIE.

2. Promo Codów nie ma, ale ponoc są jakieś kody(ale to nie promoCody) i można coś dostac (O_O coś takiego słyszałem)

3. Za założenie konta i odpalenie 1 (słownie prierwszy raz) ze strony dostajesz Retaile P90 medic kit 2 mp5k flash bang mp5k

i jeszcze na start jakieś bronie pamietam, że xm8 micro uzi i coś jeszcze 5 th slot.

I jeszcze za lvl up ale nie moge znaleźc spisu.

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...