Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak skutecznie zwiększyć FPS w Skyrim?

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie takie sposoby?

Mogą być "globalne" sposoby, np czyszczenie dysku ze śmieci, mam chyba najnowszą wersję Skyrima, bo 1.9 - jeśli ktoś podaje mody, nie musi być to sprawdzone na którą wersję, ale wiem że nie będzie działać SkyBoost.

Opublikowano

Podpinam się do pytania, ten sam problem. Kiedyś gra chodziła płynnie, ostatnio kiedy chciałem pograć mam około 15-25 FPS, czasem spada. Jakieś propozycje?

Opublikowano

Na nexusmods poszukaj. Wpisz FPS boost lub coś w tym stylu. Jest bardzo dużo modów na FPS'y. Np. Hi Algo FPS boost.

Nie zmieniając grafiki możesz zyskać ok. 20-30 fps jak dobrze ogarniesz paczkę

:>

Opublikowano

Podpinam się do pytania, ten sam problem. Kiedyś gra chodziła płynnie, ostatnio kiedy chciałem pograć mam około 15-25 FPS, czasem spada. Jakieś propozycje?

Przyczyną może być przegrzewanie się komputera.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Chyba najskuteczniejszymi sposobami na zwiększenie FPS w grach jest całkowite oczyszczenie podzespołów od kurzu lub zmiana podzespołów na nowsze.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahah,hahahahahahahahaaaahahahahahahahahahah, zwiększyć fps cheat engine ? To człowieku, ja na moim 7-letnim kompie miałbym w AC4 120 FPS'ów i nagrywał bym Metro Last Light w najlepszych ustawieniach, to potem jeszcze tylko przyśpieszyć czas oczekiwania na renderowanie, potem przyśpieszyć czas wrzucania na YouTube, i gotowe :D

Polecam program GameBooster 3, mi pomaga, przyśpiesza pracę PC, i poprawia wydajność w grach, i wiadomo, CCLeaner, i mój sposób, Menedżer zadań->Procesy i tam wyłącz różne gówna które zajmują ci pamięć, i wyłącz proces explorer, wyłączy ci się pulpit, ale wtedy daj "Aplikacje", nowe zadanie, znajdź skyrima czy inną grę i sobie odpal :) Pozdrawiam liczę na lajka.

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...