Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaczynać na Corelismt2?

4748

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się zaczynać na serwerze corelismt2?najbardziej zależy mi na liczebności graczy na serwerze

Opublikowano

Opłaca się. :_

Myślałem, że z serwerem będzie gorzej, jednak byłem i sprawdziłem.

Wszystko na nim jak narazie okey, oprócz obrzydliwego forum. ;/

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Hmm ja własnie szukam normlanego easy w Polsce i nie wiem też czy ten jest coś wart ..

I czy może ktoś podać linka do prezentacji ?

craweysyggna3.png

Opublikowano

Nie opłaca się grać, masa bugów. Surą wp 32k hp full eq na grote ( w tym też 60% strzałki ) nie da rady uciągnąć spota w grocie przez zbugowane czarowane..

Opublikowano

Nie polecam grać tam, serwer to skopiowane pliki z Laneris (czyli ich drugi serwer). Serwer jest zrobiony tylko pod zarobek z ich strony administracja się nie interesuje bugami, a jest ich tam pelno (jednego buga naprawili, bo mozna bylo wejsc na mapke 165lv. od 1lv.) Administracja NIC nie robi, MAX lv. można wbić w mniej niz 5h. Dungeony są zbugowane wszytko z bugowane. Admini jak juz są na TSie to mówią, że czasu nie mają bo grają w CSa, LoLa etc. Banują bez podania powodu. Więc jak już ktoś tam zagra wystarczy napisać, że ktoś kto jest wam nie wygodny jedzie na hackach to go zbanują, bez sprawdzania czy je ma. Serwer do dupy pozdrawiam.

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...