Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vista

szyma666

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

3. Daj Start-->Uruchom i wklej to "regsvr32 C:\Windows\System32\comdlg32.ocx" i to "regsvr32 C:\Windows\System32\VbEclipse.ocx" Wklej to bez tego ""

Mam Pytanie...

W Viście nie widzę w starcie "uruchom" oO?

SaintCandy.png
Opublikowano

to wpisz w tej kolejności

1. regsvr32 C:\Windows\System32\VbEclipse.ocx
2. regsvr32 C:\Windows\System32\comctl32.ocx
3. regsvr32 C:\Windows\System32\comdlg32.ocx

jak ja miałem viste to mi wszystko śmigało ale czemu Tobie nie działa to nie wiem :/

Sig.png

Opublikowano
A ja nie mam visty więc sie nie znamna viscie .

To poco piszesz jak nieznasz sie na viście? zal

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To jest na stronie bot'a wiec robcie co chcecie. Jak ja mialem viste ultimate to zrobilem tak jak tu pisze i mi normalnie dzialalo.

I run Vista and it is missing Vbeclipse.ocx. Error 339

Download [url="http://rapidshare.com/files/91241753/_dot_ocx_Files.rar.html"]This Files[/url]

Put the three files in your system32 map (C:\Windows\System32\). Stay in the system32 map and search for cmd. RightClick on it and run it as an admin. The command prompt will open. Type: "regsvr32 C:\Windows\System32\VbEclipse.ocx" without "" and press enter. It'll say the file is registered.

Another line to fill in: "regsvr32 C:\Windows\System32\comctl32.ocx" without the "" and press enter again.

And the last file to register: type: "regsvr32 C:\Windows\System32\comdlg32.ocx" without the "" and press enter for - finaly - the last time

"This is stolen from the guide on Elitepvp:ers Forum's Guide"

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...