Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy ! minecraft serwer players

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kupiłem serwer na 

http://freeservers.pl/

i niestety w ofercie serwer musi się wyłączać po 2-3 godzinach pracy, chciałbym, żeby ktoś napisał mały plugin, który powoduje spawn bota, który zajmuje 1 slot ( mam wykupiine 2 gb ram) i, żeby się przemieszczał z punktu a do punktu b oraz wpisywał komęde co godzinę.

Kupiłem na tym, bo nie chce mi się płacić 35 zł co miesiąc, za serwer :(.

sygna.png

Opublikowano

Łamiesz dwa punkty regulaminu kolego ;)

Zabrania się instalowania botów lub używania procesora serwera na więcej niż 10% pełnej mocy.

Zabrania się prób manipulacji slotami oraz innymi aspektami serwera jak 24/7 czy zwiększaniu slotów/RAM bez wczesniejszego ich wykupienia.

Opublikowano

Uważaj bo ci delta zgriefuje -.-

To nie jest hosting tylko g ... Lepiej zapłacić te 10 zł za 14 slotów na normalnym hostingu niż się z tym babrać.

Opublikowano

Nie wiem czy to może pomoc, ale zainstaluj plugin na restartowanie serwera.

Nie mam bladego pojęcia, czy pomoże, ale spróbować warto.

Ja miałem kiedyś na swoim serwerze plugin "AutoRestart", restartował mi go co 6h, ponieważ zużywał bardzo dużo RAM'u :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...