Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt dla początkującego DJ'a.

Ahsavin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję sprzętu dla początkującego DJ. Mogę przeznaczyć na to do 400 zł. Będę grał w domu dla zabawy i na jakiś małych imprezkach (wesela, 18-nastki, sylwester). Dobrze by było, gdyby ten sprzęt działał z Virtual DJ'em, poniewaz będę grał z komputerem. W laptopie mam tylko wejście mini jack i wyjście na mikrofon.

1389013997-U952019.png

Opublikowano

Hmm. Szczerze, za 400zł to sobie możesz pełną wersją Serato DJ kupić...

Możesz kupić sobie mikser i się troszkę pobawić. Jednak albo używka albo coś jak Behringer DX626. Noo, ewentualnie Numark Orbit do zabawy ;)

Wątpie, żebyś rozkręcił na tym 18-stke, a tym bardziej wesele.

Opublikowano

Zwykła podstawa. Jeżeli chcesz coś wygodniejszego i trochę tańszego: Numark M101 USB lub Behringer NOX101

Opublikowano

Tylko, że Numark Mixtrack Pro jest kontrolerem MIDI i kosztuje 800zł geniuszu... Poza tym jest teraz Pro II, a bardziej opłaca się kupić DDJ-SB.

Opublikowano

Hmm. Dziękuje wszystkim za pomoc. Sprawdze te urządzenia, które mi zaproponowaliście. Macie po like'u. d-_-b

Zdecydowałem się na Numark M101 USB. :) Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

1389013997-U952019.png

Opublikowano

Jakiegoś pionerka do 300zł mysle, ze na poczatek to dobry wybor

Pokaż mi urządzenie dla DJ z Pioneer-a za 300zł... Owszem, bodajże 2 pary słuchawek są mniej więcej w tym pułapie cenowym  <_<.

Opublikowano

Hmm... A co myślicie o "OMNITRONIC PM 222"? Jeśli będzie miał dobre oceny to biorę go, a jeśli nie to biorę tego "Numarka". (Sorry, ale dalej mnie kusi, aby znaleźć coś tańszego.)

1389013997-U952019.png

Opublikowano

do 400 zł to głośnika dobrego nie kupisz. Małe imprezy - "Wesela" dobre! xD

Za 400zł bez problemu kupi mocną 12/15, która się nie zjara jak to bywa w głośnika "3.000WATT MEGA BAS" za 200zł. Nie wiem jak stoi STX w estradowcach, ale źle chyba nie jest.

Przecież na wesela nie trzeba pełnej kurwy, bo nawet rozmawiać by się nie dało. To nie dyskoteka.

Opublikowano

Ten Omnitronic, to kolejna zwykła podstawa. Jeżeli chcesz kupić coś porządnego, musisz liczyć się z kosztami. Na razie radzę się wstrzymać z zakupem. Dozbieraj trochę kasy i wtedy coś pomyśl. Jak jednak bardzo chcesz coś zakupić, to zapraszam cię na 4clubbers, tam ci zapewne doradzą lepiej niż tu.

Opublikowano

Kupuj Dj Hercules Mp3 eu. Sam kupiłem na początek i do teraz go mam. Do tego dokupiłem mikser Behringer Xenyx 802. ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...