Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP skąd wziąść?

RodiniaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś sposób na darmowe rp ?Tylko nie dogry.pl jest jeszcze jakaś inna możliwość ?

Wiem, że 20zł przelewem nie jest dużo, ale jestem ciekaw czy są jeszcze inne sposoby niż dogry.

pzdr

Opublikowano

Reflinki, konkursy.

Mam jeszcze takie pytanie, to prawda, że jak wyślę im tzn. do supportu jakiś wierszyk o lolu czy obrazek to mogę dostać jakieś rp? slyszałem, że do 150.

Opublikowano

Coś ty mogą ci dodać max 40 jak im jakiś fajny art podeślesz . A tak to Skelp > Kup PSC > GG WP ..

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Coś ty mogą ci dodać max 40 jak im jakiś fajny art podeślesz . A tak to Skelp > Kup PSC > GG WP ..

A ile razy mogę wyslać im ten rysunek?

Opublikowano

weź ze sklepu najlepjej :0

Wyślij mi na PW nr telefonu to mi załadujesz za 30zł ok ? >:-)

Opublikowano

No chłopie nikt ci za free koda pod nos nie poda trzeba się troche natrudzić ....

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Po co ci RP? Nie masz kasy nie masz skinow. 99% Gry masz zadarmo a te 1% to skiny ktore nie sa poczebne ci do szczescnia. Masz kase masz skiny nie masz to nie masz skinow

Opublikowano

Po co ci RP? Nie masz kasy nie masz skinow. 99% Gry masz zadarmo a te 1% to skiny ktore nie sa poczebne ci do szczescnia. Masz kase masz skiny nie masz to nie masz skinow

A może chce kupić strony na runy lub boosty? Strony można kupić za IP ale może nie ma czasu? xD

Opublikowano

ja kradne staremu karte kredytowol albo jak mama nie paczy to zabieram portfel i mam rp

Opublikowano

Nie można reklamować ale wejdź na Dogry.pl wszystko ci powiedzą ja nic więcej nie mogę zrobić bo bana dostane

2pqvmzs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...