Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YouTuber] Szukam fajnych ludzi do nagrywania filmów na YouTube

DavePlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

§ Nazwa i opis projektu:

Cześć, wpadłem na pomysł stworzenia kanału na YouTube z tematyką Minecrafta i innych gier. chciałbym nagrywać filmy z przygód podczas gry, Szukam kilku osób, które również byłyby chętne do takiego czegoś. Plan mam taki, że tworzymy jakieś serie z gry, i umieszczamy na naszych kanałach na YouTube.

§ O mnie:

- Jestem Dawid, mam 20 lat, oferuję zapał, jestem wygadany, mam konto na YT. Gram w Minecrafta od niedawna, ale już grałem na wielu światach, zwiedziłem chyba wszystkie biomy, (oprócz Kresu, Netheru i Mesy). Wybudowałem wiele budowli i farm (lubię to robić), dokopałem się do wielu tajemniczych jaskiń, świątyń, kopalni. echh i nie lubię szkieletów, wkurzają mnie ;-) . Więc pomimo mojego małego stażu w tej grze, doświadczenia już troszkę zdobyłem i orientuję się w wielu rzeczach, ponad to, to również może być plus mojego nie wielkiego doświadczenia, bo nasza seria może być skierowana do widzów tych zaawansowanych, którzy grają już dłuższy czas i dla nowicjuszy, którzy zaczynają swą przygodę z Minecraftem.

§ Oczekuję:

- Wiek 17+, chęć do gry, komunikatywność, poczucie humoru, otwartość, pomysłowość, powinieneś być wygadany, miło będzie jak również będziesz/będziecie mieć już jakieś doświadczenie w Minecraft, posiadanie kanału na YouTube (może być nowo założony).

Mile widziane są również Wasze pomysły.

Czekam tylko na poważne i konkretne propozycje/oferty.

§ Kontakt:

* e-mail: [email protected]

* GG: 49792266

* (lub tutaj na priv)

§ Oferuję:

Miłą zabawę, poznanie nowych i ciekawych ludzi, rozwijanie pasji.:-)

Pozdro Dawid :-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...