Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Real Racing 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ostatnio zakupiłem na sklep play Real Racing 3 niestety potem się okazało że muszę pobrać jakieś additional data. A więc pobrałem z neta sd data do wersji 2.0.2 niestety nadal potrzebuje additional data ale tym razem 660mb. A ja nie mam jak tego pobrać ponieważ nie mam wi-fi w domu. No mam wi-fi lecz są 2 kreski a jak na nie wbijam to mnie rozłącza od razu nie mogę się połączyć a na laptopie mogę normalnie a więc nie mam wi-fi w domu na komórke i nie mam jak tego pobrać. A więc jak włączyć tą gre pomijając to.. A jak nie to napiszcie mi chociaż czy mogę np. podłączyć komórke przez usb do laptopa i pobrać te dane właśnie tak że przez komputer by się pobierały.... Proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie da się, bo to musi pobrać pliki programu. Jest program na komputer do zrobienia hot spotu, poszukaj sobie.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Hmm spróbuj znaleźć w necie te pliki i wklej do folderu z grą w folderze android.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...