Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]najłatwiejszy jungler

Rebacz3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zależy mi na junglerze z łatwymi gankami i dosyć dużym życiem. Ważne jest to by był łatwy do opanowania. Myślałem nad Kha'zixem i Rengarem, ale podawajcie też swoich champów.

Opublikowano

najlatwiejsze?

Xin zhao

- tanky

- passive zmniejsza armor enemy

- doskok

- heal

- podrzut

- slow

- odrzucenie (ult, dziala tylko, jesli nie "zaaplikujesz" pasywa na enemy)

combo E+W+Q+R :P

Warwick

- tanky

- heal

- passive

- as boost dla teamu i dla siebie

- E daje duzego speeda, gdy enemy ma mniej niz 50% hp

- mega heal z ulta, przy okazji dziala jak stun. ;)

Combo W+Q+R (jesli chcemy uciekajacego zlapac) badz R+Q+W ;)

Opublikowano

Najłatwiejszym junglerem jest Aatrox mocny heal z W ładne ganki z Q (skok) E (slow) sam go mam więc coś wiem :D

2pqvmzs.jpg

Opublikowano

A ja polecam evelynn xD runki ap + armora troche i jazda latasz po jungli walisz q ganki ma op najlepsze przez ta niewidzialnosc :D + te dmg <3

Opublikowano

Hecarim 

-Dobre ganki

-Łatwy do ogarnięcia

-Łatwa jungla

Jarvan IV

-Szybki początek

-Możliwy solo blue

-Dobry Invide

Co to solo blue ? oO

Opublikowano

Tanky  ? Łatwe Ganki ? Dmg ? 
Polecam Ci LeeSin oraz Jaxa nie dość, że nie są trudnymi postaciami to są jednymi z lepszych ;) 

Opublikowano

Warwick jest łatwy

- Wykrywanie przeciwników na low

- Dobre ganki po 6 lvl

- Heal po walnięciu Q

- Bonus do AS z W po użyciu

- stun i duży dmg z ulta

- Łatwa jungla

- boost do MS po wykryciu enemy z E

- dobre 1 vs 1

- możesz budować tanky, ale i tak będziesz miał dmg

928011413476457403957.png

Opublikowano

@Topic

Widziałem tutaj różne propozycje, np. Jax, Twoją propozycję Kha vs Rengar..

Coś Ci powiem, po kiego te postacie marnować w jungli?

Tak, Jax ma dosyć dobre ganki, ale ja jednak wolę go wyfarmić na Topie i latać po lanach jak szalony..

Warwick.. powiedzcie mi co on zrobi przed 6 lvlem? KOMPLETNA PORAŻKA JAKO JUNGLER..

Kha zix, ten też ma przyzwoite ganki, ale po co iść nim do jungli i farmę tracić?

Rengar.. ta postać w jugli jest totalnie useless.. 0 ganków.. jedynie jak ulta masz (i to raz na 100s), też jest typowym top lanerem.

Polecam Ci kupić Vi/Hecarima/Evelynn

Ostatnio z ciekawości zagrałem Evką w jungli.. to zmieniło moje podejście do tej gry.. Jej pasywka jest strasznie dobra, stoisz sobie w krzaczkach (przykładowo bot) i tylko czekasz, aż w końcu odpalasz Q co 2s i kill gwarantowany. Jeżeli przeciwnik widzi Evę w jungli, to sytuacja zmusza go do kupienia Pink Warda :)

Hecarim, ta postać to chyba mój main w jungli.. Na rankedach zazwyczaj mam tak, że na drugim lvl (zaraz po blue) wkraczam na mida, dobre E, poke z Q, mid laner pomoże i masz first blooda ;)

Można również nim inny myk zrobić, robisz blue, idziesz na Reda przeciwnika i czekasz aż ten przyjdzie, ubije, po czym Ty wbijasz w niego i first blood Twój :)

Dodatkowo Hecek ma feara, co bardzo pomaga w tf, wbijasz się w grupkę przeciwników (5), focusujesz adc i adc nie ma :)

Vi, ta postać to w ogóle jakieś nie wiadomo co w jungli.. nie wiem dlaczego, ale ona ma strasznie mocne ganki, praktycznie nic jej nie bijesz.. masakra totalna, chyba jedyna postać (według mnie), na której myk zabicia jej na Redzie nie zadziała.. po prostu nie dasz rady jej zabić.

Reasumując, kogo masz kupić? Sam wybierz, dałem Ci 3 według mnie najlepsze postacie na tę metę, opisałem je :)

Dodam tylko, że na chwilę obecną mój win rate Evelynn wynosi 100% (z 10 meczów, 10 winów), Hecarimem 75% (z 29 meczów, 22 winy) oraz Vi 82% (z 39 meczów, 32 winy). Wyniki uważam za dosyć dobre (bynajmniej dla mnie), te postaci na tę metę są OP, OP i jeszcze raz OP!

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...