Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam 'śpiewaka'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję kogoś kto zaśpiewa piosenkę,

'Hey Brother' (AVICII)

oczywiście z minecraftowymi słowami.

TEKST PODAM NA PW.

Pisać na skype albo pw forum

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

Wieczna chwała wśród gimnazjalistów.

nie jesteś śmieszny :) co najwyżej żałosny.

Wynagrodzenie? Będziesz na filmie YouTube, który na pewno osiągnie dużą oglądalność a drugie to limi like na forum i co tam jeszcze chcesz ;)

Opublikowano

nie jesteś śmieszny :) co najwyżej żałosny.

Wynagrodzenie? Będziesz na filmie YouTube, który na pewno osiągnie dużą oglądalność a drugie to limi like na forum i co tam jeszcze chcesz ;)

Czyli będzie popularny wśród gimnazjalistów.

Opublikowano

Czyli będzie popularny wśród gimnazjalistów.

Dlaczego zakładasz, że przez gimnazjalistów? film miałby 500k wyś (dajmy na to) i wątpie żeby to były sami gimnazjaliści. Prawdę mówiąc to w całym necie jest 70% gimbów :)

Opublikowano

A skąd wiesz ze już nie jestem popularny, myślisz ze oddam swój epicki głos za darmo?

a co ile masz widzów ze tak sądzisz? ja na pewno mam dużo więcej.

Opublikowano

A skąd wiesz ze już nie jestem popularny, myślisz ze oddam swój epicki głos za darmo?

a co ile masz widzów ze tak sądzisz? ja na pewno mam dużo więcej.

Nie znam twojego głosu. Nie wiem też czy to męski bądź damski, choć to bez różnicy.

Hmm.. Mogę mieć 500widzów a film może się rozkręcić i mieć miliony. :) nie wiem co to za różnica.

Jak coś jest dobre to ludzie to łykają, lecz warunek jest. MUSI BYĆ DOBRE.

Opublikowano

Ja mam 5 tysiecy widzów i kilka milinów wyświetleń. Równie dobrze ja mogę wrzucić filmik i mieć "milion wyświetleń" co to za różnica, ty jakiś wyjątkowy jesteś?

Opublikowano

Ja mam 5 tysiecy widzów i kilka milinów wyświetleń. Równie dobrze ja mogę wrzucić filmik i mieć "milion wyświetleń" co to za różnica, ty jakiś wyjątkowy jesteś?

Aha, taka sytuacja. To mam takie pytanie. Po co wchodzi w ten temat i się wypowiadasz skoro możesz również zrobić coś takiego? Jestem ciekaw czy masz takie doświadczenie w nagrywaniu/renderowaniu jak ja. 5 tysięcy widzów? to jest nic. Mam mniej, ale to i tak jest nic. Skoro nie chcesz pomóc, to wyjdź. - z tego tematu.

Opublikowano

Dlaczego zakładasz, że przez gimnazjalistów? film miałby 500k wyś (dajmy na to) i wątpie żeby to były sami gimnazjaliści. Prawdę mówiąc to w całym necie jest 70% gimbów :)

Tak 40% podstawówki i reszta gimnazjalistów ,tyle sobie możesz osiągnąć w minecraftcie ..

Opublikowano

TheWielkiZombie sprawa jest prosta. Jeśli na poważnie szukasz kogoś do współpracy, to na poważnie przedstaw swoje warunki. Pokaż nam co dotychczas zrobiłeś, jaki masz kanał, daj próbkę tekstu (jeśli boisz się, że całość ktoś Ci ukradnie), a przede wszystkim napisz, co takiemu śpiewakowi faktycznie możesz zaoferować. Jak słusznie zauważył LordDemont, to wokalista włoży w film najwięcej wysiłku, od niego też będzie zależeć powodzenie całego projektu. Skoro więc Ty możesz mieć 500 tys. wyświetleń (nie będę nawet pisał jak optymistyczne to założenie), to czemu nie miałby ich mieć wokalista?

Innymi słowy - na tę chwilę temat jest niepoważny.

Opublikowano

Znam Wynagordzenie !
Uwaga:
Chwała Wsród Gilmanzialistów , mało tego i chwała u PODSTAWÓWKI !
WOW ! Spiewajcie ! Opłaca się !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jestem ciekaw czy masz takie doświadczenie w nagrywaniu/renderowaniu jak ja

1UyeySY.png

500 tyś. wyświetleń filmu, który trafia tylko do gimnazjalistów? no way

Opublikowano

1UyeySY.png

500 tyś. wyświetleń filmu, który trafia tylko do gimnazjalistów? no way

to jest moje drugie konto, zresztą nie będę tu się tłumaczył. A gdybym miał 14lat? myślisz, że nie miałbym doświadczenia? Mógłbym nawet filmy montować. Tylko trzeba umieć. Hobby: Piłka nożna.

jakbyś nie widział: Rejestracja: 29 lut 2012 (wtedy ta gra dopiero była na szczyscie popularności, więc se strzeliłem takie Hobby ;) )

Opublikowano

Nie znam twojego głosu. Nie wiem też czy to męski bądź damski, choć to bez różnicy.

Hmm.. Mogę mieć 500widzów a film może się rozkręcić i mieć miliony. :) nie wiem co to za różnica.

Jak coś jest dobre to ludzie to łykają, lecz warunek jest. MUSI BYĆ DOBRE.

No way, myślisz, że przy ~500 widzach gówniane (nazwijmy rzeczy po imieniu) piosenki o minecrafcie mogą mieć miliony? Proszę ja Ciebie...

Opublikowano

Wątpię że ktoś za darmo zaśpiewa dla takiego młodego i małego YTbera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...