Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy aktualnie samochod za IGC

arek500840

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak szarlotek, porsche jest naprawdę dobrym autem, szybki, zwrotny z mocnym nitrem (niestety z krótkim), wyciągam nim niezłe czasy.

Opublikowano

Nie ma "najlepszego wozu" jest najlepszy wóz w danej klasie. Nie można porównywać Auta klasy A-S z tymi z niższych klas bo podejrzewam, że gdyby niektóre dało się uzbroić w części,

które podniosły by auta na klase A czy S to byłoby więcej "najlepszych" aut :P

Ale jeśli chodzi o overall to pewnie, GT3 RS jest najlepszy ale jest jeszcze kilka au wartych zakupu do innych klas :)

e/ Lambo się nie nadaję do klasy S bo wyciąga coś około 756 overalla ale w klasie A jest powiedzmy, że niezłe :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Coś mała ta prędkość tego porsche skoro ma V-max 776 i wyciaga 305 to jakim cudem moje inne porsche majac 799 wyciaga chyba ponad 350 ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mam pytanie, może trochę offtop ale na temat gry, bo nie chcę zakładać nowego tematu.

Opłaca się bez wkładania w grę pieniędzy realnych zacząć grę ale tak totalnie od zera ? ...

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Coś mała ta prędkość tego porsche skoro ma V-max 776 i wyciaga 305 to jakim cudem moje inne porsche majac 799 wyciaga chyba ponad 350 ^^

Za wcześnie screena zrobiłem :P, teraz dopiero przyuważyłem że coś mało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...