Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie gry poprzez osobe

gangsterdiax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu na wstępie powiem że nie wiedziałem zbytnio jak ten temat nazwać D: tak, że dobrze by było gdyby jednak jakiś administrator miał pomysł na lepszą nazwe tego tematu. No to, chodzi mi o to, czy można wyszukać daną gre(profil gracza również bo to do tego samego zmierza) poprzez wpisanie gdzieś nicku tej osoby? chodzi mi dokładniej o Hexora (Art of the juking) może ktoś go zna z youtube tu link do tego jego kanału,

http://www.youtube.com/user/hOlyhexOr

Raz miałem przejemność obejrzeć jego gre na żywo, neistety to była kończówka i nigdy wiecej :< z takimi osobami jak dendi, sing sing, iceiceice to wiem, wpisujemy nazwe drużyny i przez to na ich profil wchodzi, ale co przy takich osobach co nie znamy ich drużyny? albo wcale jej nie mają?? da się jakoś wejść na ich profil? lub mecz obejrzeć? wydaje mi się że kiedyś tu czytałem taki temat, jak obejrzeć gre danej osoby... ale to było dawno temu i juz nic nie pamietam z tego poradnika ;o Tak że proszę o pomoc, czy ktoś może wie do jakiej on nalezy drużyny czyjak go znaleźć.

Opublikowano

W docie po naciśnięciu oglądaj > filtr to moge tylko wybrać jaką postacią ktoś gra w tym meczu, i czy to ma być gra drużynowa czy nie D:

Na dotabuff go znalazłem, ale po co? co mi to da? jak mogę dzięki temu obejrzeć jego mecz na żywo jeżeli taki gra?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...