Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boxy vs Palla

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W dość krótkim czasie dorobiłem się golca z 8 irysami, full lf3, full bo2 12PP i takie tam bajery. Ale teraz mam dylemat. Chcę juz pakować PP do grubych strzałów. I nie iwem czy mam zbierać boxy i za uri kupować PP, czy zbierać Palla, robić Zety i za uri kupować PP? Te drugie przekonuje mnie dodatkowo tym, że mogę otrzymać Havoca. Posiadam premium, oraz PETa na 13lvl'u z kamikadze 3lvl i zbieraczem surowców 2lvl. A więc pytanie: boxy czy palla? :) Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Powiem tak , jezeli posiadasz podwajacz to zdecydowanie boxy , wczoraj rano zakupilem podwajacz i do dzisiaj na bitkach z petem uzbieralem 150k uri i 800 energi , grajac 5-6 dziennie , wiec za urke spokojnie walic w PP i energie na wrota . Z kolei jesli nie jestes w stanie kupic podwajacza to juz jak Ci się chce . Na palladium ladownie golca zbierzesz w jakaś godzine do 1,5 - 2 . Z tego masz jakies 250 energi , za ten czas jestes w stanie na bitkach zebrac jakies 12-15k uri i do 100 energi. Wiec w sumie na jedno wychodzi.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Powiem tak , jezeli posiadasz podwajacz to zdecydowanie boxy , wczoraj rano zakupilem podwajacz i do dzisiaj na bitkach z petem uzbieralem 150k uri i 800 energi , grajac 5-6 dziennie , wiec za urke spokojnie walic w PP i energie na wrota . Z kolei jesli nie jestes w stanie kupic podwajacza to juz jak Ci się chce . Na palladium ladownie golca zbierzesz w jakaś godzine do 1,5 - 2 . Z tego masz jakies 250 energi , za ten czas jestes w stanie na bitkach zebrac jakies 12-15k uri i do 100 energi. Wiec w sumie na jedno wychodzi.

No tak, ale z tego co wyANALizowałem to na bitkach z podwajaczem a na palla obejdzie się bez ;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Dokładnie , ale zbierając bez podwajacza wychodzimy podobnie jak przy palladium.

Z tym, że zbierając palladium masz szanse na Havoca.

Zatem, jeżeli nie chcesz kupować podwajacza - Palka

Jeżeli chcesz kupić podwajacz - boxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...