Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawostka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dla Chetnego mam Do sprzedania Konto za nie wielka Cene <do uzgodnienia> 100zl+ ranga LT1 <bela Srebrna ponad 30% kd 1.50+ spec podajrze 20 dni + 20.000 GP

Zainteresowany napisz pw zrobimy all przez Allegro by nie bylo klopotu 100% zaufania:)

Opublikowano

Z tego co wiem to na tym forum nie można "handlować" <_<

Dokładnie. :)

Na MPCForum jest zakaz handlowania,

dajesz za free albo w ogóle ...

Opublikowano

ta free to moge wziąc...jaka mam pewnosc ze nie nie chcesz mnie wrobic bo np. hakowałes i ktos ci powiedział ze cie na nexonie poda i chcesz sie konta pozbyc?

Opublikowano

Za free to wiesz co moza dostac najwyzej w ł... a co do konta zawsze mozna sprawdzic w supporcie czy sa podania filmiki i te inne pierdoly jak wyzej napisalme daje 100% pewnosci poprzez Allegro <same pozytywy> A co do Hackow To jest dla Dzieci ktore nie umieja nawet Grac

Dlaczego Sprzedaje : zbyt weszlo na zycie realne mam obowiazki rodzine noo i ten patch wyglad :)

Opublikowano

Nie warto kupywać kont... ! Dlaczego ? Już wam mówię..!

Każdy komp ma inne IP, a jak jest w wielu grasz ( w tej tez) Kiedy właściciel zmieni IP musi to podac do supportu. Kiedy konto zostanie sprzedane, a nie zostanie podane do supportu ze zmienia IP to wtedy Ban 9/10 przypadków tak widziałem i wiem tez o tym duzo z innych gier internetowych :angry:

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

to tyczyło by sie wyłcznie ludzi którzy maja radiówke,goscie z netia neo.. maja inne ip za kazdym razem gdy wyłaczaja neta wiec...