Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chwila prawdy ss :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0wje.jpg

Elegancko pierwsze 2 gry lose nastepne 3 winy <3 .Nie poszło mi jakoś świetnie ale dużo robiłem w tf ultem i stunem Brand 11/11/23

Wszystko w solo q nie grałem ani razu premade

Opublikowano

Gra w goldzie. Czuje się troche jak w brązie :). Słaba farma ale to dlatego ze później szukałem przeciwników do zabicia. ten 1 kill to jest wieża pod ich nexusem nawet zabójstwa nie dostali :)z476.jpg

Opublikowano

0wje.jpg

Elegancko pierwsze 2 gry lose nastepne 3 winy <3 .Nie poszło mi jakoś świetnie ale dużo robiłem w tf ultem i stunem Brand 11/11/23

Wszystko w solo q nie grałem ani razu premade

W lewym górnym Kałenik <3

Brawo golda.

andrew3.jpg

Opublikowano

Gj. Spectowałem mecz o promo i widziałem dużo throwów ze stron obu drużyn. Mimo to gz golda.

Opublikowano

Gj. Spectowałem mecz o promo i widziałem dużo throwów ze stron obu drużyn. Mimo to gz golda.

wiem o tym w meczu o promo zagrałem bardzo złe ale strasznie się stresowalem ostatnim meczem przeważnie w promo strasznie lamie ale już po jest okej ;) jeszcze się muszę nauczyć dużo ale mimo wszystkiego nie jest najgorzej platyna w tym sezonie może będzie w next liczę na diamond ;) zobaczymy jak będzie
Opublikowano

Nie będzie mi ciezej bo w sezonie 3 teamowo z platynami i diamentami dawalismy rade tylko boję się o trolli w goldzie bo jest ich nie mniej niż w silverze przeważnie od 3 się zaczyna idiotyczny team który nie wie co to bait a przy wygranej linii zaczynają throw może raz na 5 gier trafię enemy lane ktora naprawdę dobrze gra i bez junglera raczej to nie zabije ;) nie mówię że jestem jakiś świetny ale uważam że też nie najgorszy

Opublikowano

Nie będzie mi ciezej bo w sezonie 3 teamowo z platynami i diamentami dawalismy rade tylko boję się o trolli w goldzie bo jest ich nie mniej niż w silverze przeważnie od 3 się zaczyna idiotyczny team który nie wie co to bait a przy wygranej linii zaczynają throw może raz na 5 gier trafię enemy lane ktora naprawdę dobrze gra i bez junglera raczej to nie zabije ;) nie mówię że jestem jakiś świetny ale uważam że też nie najgorszy

Gold 5-4 najwięcej afków i osób ' Mam już Golda, więc nie zależy mi czy wygram, czy przegram ' - znam to z doświadczenia i gier właśnie w tej lidze.

Grając od 3 (wyżej) - aktualnie G2, praktycznie każdy już wie co ma robić podczas ganków jungler nawet nie pinguje (jak np. ja potrzebuje).

Mimo wszystko gratuluje Ci Golda, ale serio mówię będzie ciężko wyjść z 5 i 4, chyba że załapiesz jakiegoś win streak'a.

Opublikowano

Właśnie jakoś jest ok winstreak +3 chyba obecnie powiem Ci że w g3 jak grałem to trafiłem na największych idiotow ale był to koniec sezonu i przeważnie były to platynowe nupki które myślą a ch. Mam platyne to już mogę grać jak cep i w 90% tak było może teraz będzie lepiej bo to dopiero początek sezonu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...