Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia BF4

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, otóż mieszkam w Anglii i tu kupując BF4 nie miałem możliwości wybrania Polskiego języka, tak samo z BF3 - język rozumiem w pełni, dialogi w grze również, ale znajomi chwalą i mówią, że Polski dubbing wymiata. Cóż powiedzieć chciałbym przetestować ten dubbing i jeśli jest możliwość, abyście podesłali mi jakieś sprawdzone spolszczenie to będę wdzięczny, oczywiście lajk dla was.

Opublikowano

Zmień język Origina na ENG, odinstaluj BF4 i zainstaluj grę od nowa.

Bez obrazy, ale skoro zmienię na ENG to właśnie chyba Batek też będzie w Angielskim? Mi chodzi o to, abym mógł wybrać Polski, a bezpośrednio przez Origin nie mam innej opcji.

Opublikowano

Bez obrazy, ale skoro zmienię na ENG to właśnie chyba Batek też będzie w Angielskim? Mi chodzi o to, abym mógł wybrać Polski, a bezpośrednio przez Origin nie mam innej opcji.

No tak, przepraszam. Pomyliło mi się, że chcesz mieć angielską wersję gry. ;) Oficjalnie jako takiego spolszczenia nie ma.

Jakbyś spróbował odinstalować grę, zmienić IP na Polskie i wtedy zainstalować? Różne cuda ludzie robią ze zmianami IP, aby mieć inne wersje językowe, ceny itd.

Opublikowano

No tak, przepraszam. Pomyliło mi się, że chcesz mieć angielską wersję gry. ;) Oficjalnie jako takiego spolszczenia nie ma.

Jakbyś spróbował odinstalować grę, zmienić IP na Polskie i wtedy zainstalować? Różne cuda ludzie robią ze zmianami IP, aby mieć inne wersje językowe, ceny itd.

Wybaczam, a za pomoc dzięki - spróbuję zmienić IP, temat możesz zamknąć ze względu na to, iż jeśli to nie zadziała to poczekam na jakieś oficjalne spolszczenie lub jakiekolwiek sprawdzone. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...