Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Lenovo G505S - wejście do biosu

SiLeenT

Pytanie

Opublikowano

Witam dziś kupiłem laptopa lenovo g505s w którym od razu jest win 8 mam płyte z win 7 i tera jest problem jak wejść w bios i odpalić bootwanie z płyty ?

Dodam też że wiem jak się wchodzi nwm czy to jest bios biorę urochom ponownie i trzymam shift i jest takie okienko biore przywracanie systemu z plyty cd/dvd i wyskakuje ze coś tam fail boot meneger i są 3 opcje i każda z trzech opcji nic nie daje ;c Laptop ponownie się włącza do startu win 8 ;/

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nic u mn takiego nie pisze ;) Niestety ani F2 ani Del nie działa ;c Laptop jak włączam to jest napis Lenovo tylko i po sekundzie takie kuleczko i około 5 sekund i laptop jest gotowy do pracy żadnych napisów prócz Lenovo

Opublikowano

jak uruchomić menu botowania napędów pisze na samym początku uruchamiania laptopa, widocznie nie potrafisz czytać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Do uruchamiania menu bootowania służy malutki przycisk, ten obok tego od włączania laptopa. Pokazuje Ci listę opcji, m. in. jak ma bootować lub wejście do BIOSu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...