Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fast exp

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pewnie już nie raz, nie dwa i nie sto razy było to pytanie - ale coś nie moge znaleść (albo jestem aż tak ślepy... może bo dużo gram ostatnio ^^) mianowicie czy jest jakiś sposób na szybkie wbicie max Lv (30 tak ?) ?

BTW.

Nowy jestem w LoLu nie hejtować :D

Przesiadka z Silkroada nie jest łatwa.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Graj Normalnie, nie graj po to zeby wbic SZYBKO 30 lvl bo kolejne faggoty beda...

Lepiej sie uczyc dlugo a potem na 30 lvl byc 'Prosem' Lub byc na poziomie Silvera :P

Ale z najszybszym Expem-3vs3/Aramy. Ja osobiscie gralem 3vs3 bo Aramow nie bylo :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeśli jesteś nowy to nie ma sensu się spinać, żeby jak najszybciej wbić 30 lvl (zakładam, że chcesz grać rankedy?), bo musisz się dużo nauczyć, a tego na 3vs3 czy aramie nie zrobisz.

Zanim przystąpić do rankedów musisz znać całą mechanikę gry, postaci, ich zaklęcia, czasy odnowienia (objektów na mapie takich jak wielki golem, wielki jaszczur, smok, baron oraz czasy odnowienia umiejętności postaci), wiedzieć jakie obrażenia mają konkretne umiejętności postaci, znać ich zasięg, umiejętność dobijania stworów, podejmowania decyzji (kiedy robić smoka, kiedy pchać linię, kiedy wziąć wieżę), znać drogi junglowania, a co za tym idzie kiedy spodziewać się ganku na linii, wiedzieć jak samemu gankować, żeby zasadzka była efektywna.. Wiele drogi przed tobą, gdy będziesz tylko grał żeby zacząć jak najszybciej grać rankedy, a jak już zaczniesz to bez wiedzy na długo utkniesz w czeluściach brązu.

A co do expienia to sam mam pytanie, gdzie najszybciej można wylevelować smurfa? Kiedyś wiem, że robiło się z kolegami na 3vs3 z botami grając na 3 adc, a teraz? Podobno dostało to nerfa?

Opublikowano

Teraz to tylko aramy . Kiedyś możnabyło poprostu ustawić 4boty + ty Vs 5 botów normalnie dawało expa . Jak już chcesz wbic szybko lv a potem siedzieć w brazie to kup sobie Exp bosty :p

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...