Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są darmowe cheaty?

druk89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do skilla nie będzie przez najbliższy miesiąc Free aim/wh narazie to z darmowych są kilkacze, wspomagacze. Tu jest wspomagacz do snajpy <klik> Pozdrawiam.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

A może wkońcu ktoś udostępni za free . a nie tak jak ty puszczał kita . po czym wszystko ucichło

Ktoś ma udostępnić haxa który się sprzedaje? Rusz dupsko, zarób kase i sobie kup.

55555

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie długo ujawnią się darmowe hacki do gry.

Nie polecam kupować , lepiej zainwestować w coś z sensem.

Opublikowano

Nie ma i nie będzie darmowych :) nawet jak wyjdą nowe odsłony helperów dla snajperów czy inne pierdoły a tym bardziej coś z AIMBOTEM I WH za free od razu daje raport do supportu ;) Tak jak było ze snajper helperem v2.0 ;) szybki raport kilka dni podziałał :) i the end ;)

Opublikowano

Człowieku nudzi ci się? to wyjdź na dwór coś porób a nie będziesz ludziom życie utrudniał.

Więc zamiast pajacować możesz poczekać na niego i również go używać.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Zgadzam się z @up.

Inni grają normalnie, bez HACKÓW i jakoś graja.. Po prostu trenują swojego skilla.

Darmowych hacków nie ma, a jeżeli będą za FREE to ta gra nie będzie miała normalnej przyszłości. Oby te darmowe hacki nie wyszły.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

potwierdzam odpowiedz wyżej, powinniście trenowac swojego skilla a nie pogarszać go. bo po to chyba została stworzona ta gra

Opublikowano

Hmm.. Siedzicie na forum o hackach więc nie gadajcie "hacki takie .. itp" , jak mówicie, że hacki tamto i tamto na forum o hakach[sorry za off] ... darmowych nie ma narazie i tyle uważam, że do zamknięcia bo robi się spam ;/

Opublikowano

Uczciwi gracze tacy jak siedza na tego typu forach po to ze jak wyjdzie jakis znow free syf ;) zapodac link do strony www z danym hakiem i przeslac raport do supportu ;)

Opublikowano

Wiem że to forum o hackach itp. bo wiem że hacki to tylko łatwiejsza gra, ale moglibyście pograć bez kodów hacków bo naprawde fajnie sie tak gra

Opublikowano

uczciwi gracze siedza na tego typu forach aby:
A. Forum to Spolecznosc, a nie spolka charytatywna
B. by wiedziec co ich moze czekac w grze, np haxy... wychodzi darmowy hax i odrazu robia sobie przerwe od gry ;) na kilka dni poki nie bd dedected, ew samemu go zglosic
C. Aby sie posmiac z dzieci co nie umieja zabic bez haxa ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Faktycznie to jest bardzo ciekawe.

Jednakże schodzi temat na inne tory.

Więc jak macie jakieś linki do strony z VIP hackami to możecie podać.

Bo jeżeli chcecie pogadać co robią na forum z hackami uczciwi gracze to może załóżcie swój własny jakiś śmieciowy temat lub popiszcie sobie na priv.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Powiem Wam tyle... chcecie cheatów,ale po co? Ktoś kogoś podejrzewa i leci raport, a oni to sprawdzają i masz perma, bez sensu jest używanie w tej grze hacków bo i tak żadnych itemów ani kasy nie można przełożyć, chodzi tylko o lv... Po za tym tracicie całą przyjemność gry, a i tak nie będziecie umieć grać gdy cheat przestanie działać,albo dostaniecie bana, bez sensu jest używanie cheatów  w grach typu FPS, pozdro.

Opublikowano

WItam chciałem spytać o jedną rzecz ;) właściwie to po włączeniu zarówno hacka jak i później skila wyskakuje bład i skill sie wyłącza ..

Błąd to : Security alert

Error: Suspicious program detected. Please close any other programs you have running and restart the game.

Wiadomo jak wyłącze tego Sniperhelper'a to skill odpala się normalnie..

Tak z innej rury, Razem z klanem postanowiliśmy sie złożyć na 2/3 cd-key do płatnych hacków. Pytanie z mojej strony czy zna ktoś takiego hacka co po zapłaceniu zaraz bede mógł go użyć ?  Prosze o Wyrozumiałość jako Klan na Skilu mamy Top 4 , Chacki chcemy tylko ze względu na zachowania Innych klanów którzy wykorzystują to bo sami to wymyślili... Bardzo bym prosił o kilka wypowiedzi ;)

Opublikowano
WItam chciałem spytać o jedną rzecz  właściwie to po włączeniu zarówno hacka jak i później skila wyskakuje bład i skill sie wyłącza ..

Błąd to : Security alert

Error: Suspicious program detected. Please close any other programs you have running and restart the game.

Wiadomo jak wyłącze tego Sniperhelper'a to skill odpala się normalnie.

Wyskakuje ci to ponieważ hack jest wykrywalny przez hackshielda.

Każdy tak mówi że hacków będzie używał tylko kiedy inni będą :)

Póki co chyba nie ma hacków, przynajmniej ja na ten temat nic nie wiem :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy tak mówi że hacków będzie używał tylko kiedy inni będą  :)

Na dzień gramy z 30/40 klanówek są braki bo nie zawsze dobry skład gra , ale wybacz tracić pkt bo ktoś sie odpalił ? naprawde jak dla mnie zenada ale by się w koncu oduczyli ..

Wiec raczej twój komentarz był zbędny i nie potrzebny ... / Mam frajde z mojego grania .. , ale bedzie tez satysfakcja jak udup** takich cwelów co wkurzają ludzi ..

Opublikowano

Według ciebie zwalczanie hacków hackiem coś da?:D

Napisałem ci dlaczego wyskakuje ci Security Alert więc nwm czy taki zbędny ponieważ nikt inny nie napisał:)

Wracając do tematu płatnych hacków 

http://www.mpcforum.pl/topic/1158482-special-force-2-hack-undetected-platny/#entry9946489

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...