Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] [Dyskusja] [Zażalenie]

Dziecko natury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Dawno mnie nie było na tym forum. Mam nadzieję, że tym razem moja wiadomość zostanie wysłuchania i rozstrzygnięta.

19 listopada ubiegłego roku moje dawne konto pod nazwą hophop8 zostało zbanowane z widzimisię jednego z teamu.

pp87.png

Zapewne mało widzicie, więc napiszę wam to co tam wypisano:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ostrzeżenie dodane przez M@niek za Spam w zapomnienie osoby..
Dano 5 punktów - wygasają 18 maj 2014 09:22.
Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 3 dni.
chyba Cie pogrzało pod deklem. odpocznij od pisania postów
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Oto link do tematu zapomniane osoby http://www.mpcforum.pl/topic/1086504-zapomnienie-osoby/
Tam napisałem coś w stylu:
Skocz pod samochód - zapewne będziesz ciężko ranny. Zawiozą cię do szpitala a tam już o niej nie będziesz myślał, bo będzie dla ciebie ważniejsze twoje życie.
Ale nie radzę tego robić. To byłoby głupie.
Gdy tak patrzę na twoje posty to zdaje mi się, iż po prostu sobie z nas żartujesz...
Bardzo "miło" się poczułem. Zostałem poszczuty i zbanowany bez powodu. Coś mi się zdaje, że wtedy M@niek miał zły dzień.
za6d.png
Zdaje mi się, że nie tylko ja zostałem tak potraktowany.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odwoływałem się do wielu administratorów, ale... bezskutecznie. Oni po prostu mi nie odpisywali.
Postanowiłem więc po jakimś czasie założyć taki temat jak teraz, lecz i on został skasowany. Więc tworzyłem te tematy z nadzieją, iż wreszcie sprawca się odezwie i napisze z jakiego to powodu mi to zrobił. Niestety - nie napisał. A ja zostałem zbanowany na zawsze.
To jest także dyskusja więc wypowiedzcie się co o tym sądzicie.
Nie mogłem pisać postów przez pół roku na tym kącie, i to tylko przez to, iż napisałem jeden post, który moim zdaniem nawet nie jest spamem? To jest śmieszne.

Spośród krajobrazów, które głęboko się w mym umyśle wyryły, żadne nie przewyższają wspaniałością krajobrazu pierwotnych lasów, nietkniętych ludzką ręką – czy to lasów Brazylii, gdzie panują siły życia, czy lasów Ziemi Ognistej, w których przeważa śmierć i rozkład. Jedne i drugie są świątyniami wypełnionymi tworami Boga Natury i nie ma nikogo, kto znalazłszy się w takiej samotni, nie odczułby wzruszenia i nie poczułby, że jest coś więcej w człowieku niż tylko życie cielesne.

Opublikowano

Nie mogłem pisać postów przez pół roku na tym kącie, i to tylko przez to, iż napisałem jeden post, który moim zdaniem nawet nie jest spamem? To jest śmieszne.

Spośród krajobrazów, które głęboko się w mym umyśle wyryły, żadne nie przewyższają wspaniałością krajobrazu pierwotnych lasów, nietkniętych ludzką ręką – czy to lasów Brazylii, gdzie panują siły życia, czy lasów Ziemi Ognistej, w których przeważa śmierć i rozkład. Jedne i drugie są świątyniami wypełnionymi tworami Boga Natury i nie ma nikogo, kto znalazłszy się w takiej samotni, nie odczułby wzruszenia i nie poczułby, że jest coś więcej w człowieku niż tylko życie cielesne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...