Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna - Z pozdrowieniami dla Vanosha <3

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Temat do hejtu (farma, kille, etc) jestem gotowy na wszystko. + pozdrowienia dla Vanosha.

No ustawiaj co chcesz, mnie to za dużo nie obchodzi ale razem wiemy jaką dywizję miałeś przed tą przerwą o której wspomniałeś. Mało prawdopodobne że teraz dojdziesz wyżej, ale czas pokażę, powodzenia. ;-)
6wy6ey.jpg
Aktualnie: plat IV
ityhdi.jpg
Link do LoLKinga;
Pozdro 600!
P.S
Vanosz, wróżką to Ty nie będziesz ^^

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

niezle 140 gier w 2 tyg - 10 gier na dzien nie liczonc normali

kropluwka podloczona?

Nawet dwie. A jeżeli już tak wnikasz w szczegóły to 16 dni, wychodzi 8/9 gier dziennie, po 20-30 minut, to co to jest 4 godziny? ;s

wlx0.png

O, mam fana. Gz.

Fana? Hmm, może po prostu wziąłem sobie Twoje słowa do serca, które mnie zmobilizowały do tego, aby udowodnić Tobie - istocie, że się po prostu DA.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nawet dwie. A jeżeli już tak wnikasz w szczegóły to 16 dni, wychodzi 8/9 gier dziennie, po 20-30 minut, to co to jest 4 godziny? ;s

Fana? Hmm, może po prostu wziąłem sobie Twoje słowa do serca, które mnie zmobilizowały do tego, aby udowodnić Tobie - istocie, że się po prostu DA.

vanosh jest slaby nie suchaj sie go wbijesz chalanger albo diament tak jak ja powodzenia

ps vanosh ssie

gratulacje

Opublikowano

Miło słyszeć że udało mi się Ciebie zmobilizować, teraz diament

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

choc 1v1 jak takis mondry i rozdajesz te ostrzezenia slabeuszu

serio muwie dawaj dodaj destropowea cieniasie po skoskach narciarskich na tvp 1 z toba pogram

Opublikowano

vanosh jest slaby nie suchaj sie go wbijesz chalanger albo diament tak jak ja powodzenia

ps vanosh ssie

gratulacje

Daj spokój, każdemu trzeba dać szanse. Z Vanoszem rozgrywałem swoje pierwsze gry w tej grze ;p

On mnie uczył składać postacie i dużo mu zawdzięczam, ale czasami jego zachowanie naprawdę jest na nie ma miejscu. Ale staram się zapomnieć te słabe momenty.

Zobaczymy, co czas pokaże.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Daj spokój, każdemu trzeba dać szanse. Z Vanoszem rozgrywałem swoje pierwsze gry w tej grze ;p

On mnie uczył składać postacie i dużo mu zawdzięczam, ale czasami jego zachowanie naprawdę jest na nie ma miejscu. Ale staram się zapomnieć te słabe momenty.

Zobaczymy, co czas pokaże.

jak tak mowisz to mu wybacze grasz niezle z tego co widze wiec jak chcesz mozemy jakis normalek se czasami pyknac destropowea nik jak cos 3maj sie diablo

Opublikowano

choc 1v1 jak takis mondry i rozdajesz te ostrzezenia slabeuszu

serio muwie dawaj dodaj destropowea cieniasie po skoskach narciarskich na tvp 1 z toba pogram

MONDRY MUWIE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ogarnij sie dziecko.

Zazrościsz komus platyny bo sam zostales wyboostowany brąziaczku

Topic: Gratki platyny, do diamentu i challengera :D

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

MONDRY MUWIE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ogarnij sie dziecko.

Zazrościsz komus platyny bo sam zostales wyboostowany brąziaczku

Topic: Gratki platyny, do diamentu i challengera :D

ty nobie hahahhaha zobacz moj ostatni temat bronzie jeden albo zapros na lolu piczo glupia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...