Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twierdza bogów?

adam349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twierdza Bogów to główna forteca znajdująca się w sercu Abyssu - Otchłani. Możesz tam się dostać wlatując przez wielki otwór w barierze, w centrum górnego poziomu Otchłani.

Opublikowano

Jak dostać sie do twierdzo bogów mam 40 lvl i mam tam misje do wykonania z nowymi skrzydłami na 30 lvl?

Dzisiaj czyli 02.02 Twierdza Bogów należy do Balaurów,niestety niezaliczysz w niej żadnego q.

Na pocieszenie napisze ci,że na jedną kampanie by ją zakończyć czekałem 3 tygodnie,bo były wakacje

i nikomu się nie chciało zdobywać twierdzy.

Najlepiej przelec sobie przez środek Reshant-y tunelem powietrznym i sprawdź czy ci się uda.

Albo uzbrój się w cierpliwość i czekaj.

Opublikowano

Gdzie są te tunele powietrzne?

Kolega tutaj trochę to źle określił, ponieważ nie jest to "tunel powietrzny" .

Clipboard01.jpg

Te "różowe kółeczko" (aktualnie podbita przez balaurów" to właśnie wlot" do oka reshanty. Musisz wlecieć w nie z górnej części abbys.

Opublikowano

Ok wielkie dzięki Wredna za pomoc i tak btw. jak założyć te nowe skrzydła?

Normalnie :D Jeśli chodzi Ci o misje z kampanii o nazwie "Nowe skrzydła" to nie dostajesz za nią skrzydeł ;-) To tylko taka nazwa. Dopiero na 45 (o ile dobrze pamiętam) będziesz miał kampanie na nowe skrzydełka, z której dostaniesz:

http://aiondatabase.net/pl/item/187000035/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...