Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowilem wrocic do gry w worlda,i mam dla was pare pytan(nie gralem sporo czasu)

1.Nie gralem od sierpnia 2012- moze i glupie pytanie,ale duzo dodali i czy duzo sie pozmienialo?

2.bede gral od nowa wiec nowe auta itp,czym polecacie jezdzic na start( i czy toyota mr2[chyba tak sie nazywala xD]) jest dalej taka mocna?

3.Jak z zarabianiem IGC - kiedys mi sie ciezko zarabialo,da sie zarobic jakos igc szybko bez boostow?

Opublikowano

Postanowilem wrocic do gry w worlda,i mam dla was pare pytan(nie gralem sporo czasu)

1.Nie gralem od sierpnia 2012- moze i glupie pytanie,ale duzo dodali i czy duzo sie pozmienialo?

2.bede gral od nowa wiec nowe auta itp,czym polecacie jezdzic na start( i czy toyota mr2[chyba tak sie nazywala xD]) jest dalej taka mocna?

3.Jak z zarabianiem IGC - kiedys mi sie ciezko zarabialo,da sie zarobic jakos igc szybko bez boostow?

Na pewno jest więcej problemów technicznych. :P

Ogólnie jest podział samochodów na klasy od najsłabszych do najlepszych (E, D, C, B, A i S).

Są dragi, są rotacje wyścigów i samochodów za IGC.

MR2 nadal mocna w klasie B i C. Ja nią osobiście miażdżę LFA z klasy S, a mam ją tylko na 599.

IGC możesz przez bota zarobić w 1h max.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Na pewno jest więcej problemów technicznych. :P

Ogólnie jest podział samochodów na klasy od najsłabszych do najlepszych (E, D, C, B, A i S).

Są dragi, są rotacje wyścigów i samochodów za IGC.

MR2 nadal mocna w klasie B i C. Ja nią osobiście miażdżę LFA z klasy S, a mam ją tylko na 599.

IGC możesz przez bota zarobić w 1h max.

te rotacje na czym polegaja?

mr2 mialem na starym koncie i byla boska, dlatego sie pytam.;p

Opublikowano

ok dzieki,to chyba tyle co chcialem wiedziec reszte sobie sam przypomne najwyzej

///

jeszcze 2 pytania,duzo ludzi gra? i skad ten bot na kase wziac?

Opublikowano

Pojawił się też system Osiągnięć (Achievementów) za które można otrzymać czasem ciekawe nagrody takie jak Auta, Pieniądze, Powerupy, Części.

Oprócz tego zwiększyła się populacja ludzi używających hacki w trybie multiplayer co skazuję na niepowodzenie 90% wyścigów MP :(

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...