Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Milicyjny Żuk

CzeresPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś z nudów nie mając rano internetu postanowiłem pobawić się troszkę z zmodelerem .

Efektem zabawy był żuczek znaleziony w internecie i przerobiony na milicyjny przeze mnie .

SS które zamieszczam poniżej to dopiero początek modelu on będzie coraz bardziej udoskonalany.

SS.

WERSJA BETA

sa_uk_screen.jpg

Przeróbka v0.1

gallery15.jpg?async&rand=0.3031709650531gallery17.jpg?async&rand=0.2502104104496gallery16.jpg?async&rand=0.6268491074442gallery22.jpg?async&rand=0.7558278779033gallery21.jpg?async&rand=0.9859069404192gallery20.jpg?async&rand=0.1622981289401gallery19.jpg?async&rand=0.9031905177980

Przeróbka v0.2

Dodano Wielki napis na tylnej klapie Milicja :

gallery38.jpg?async&rand=0.1413227759767

Oczywiście przypominam że to jest mój 1 model i nie jest jeszcze dokończony czekam na słowa krytyki

Znasz się na modelingu ? Umiesz robić/przerabiać samochody do gta sa ? Chcesz pomóc mi przy serwerze PRL Daj Znać Na PW

Mod Nie Pacz

Zapraszam na kanał YouTube.

youtube.com/user/MsCzeres

Opublikowano

Obrazek wersji beta wygasł. Jeśli chodzi o efekt po przeróbce to nawet fajny. Można by było zrobić po bokach zrobić napis policja czy coś.

Opublikowano

Obrazek wersji beta wygasł. Jeśli chodzi o efekt po przeróbce to nawet fajny. Można by było zrobić po bokach zrobić napis policja czy coś.

właśnie to robie jak narazie na tylnej klapie dodałem wielki napis milicja v0.2 Zapraszam do oglądania

Mod Nie Pacz

Zapraszam na kanał YouTube.

youtube.com/user/MsCzeres

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...