Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat "Game 40k+"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem zrobić temat w, którym będziecie wyrażali swoje opinie na temat game z source 40+ żeby uniknąć ewntualnego spamu. Ja osobiście używam game 40250 i db 40146, jaka według Was wersja jest najlepsza? I co myślicie o przydatności tego game?

Opublikowano

Jak narazie nie widzialem serwera co startuja na tych nowych gamach boja sie ludzie bo nie wiadomo ile backdoorow maja Tylko ze fajne rzeczy maja a ludzie wola miec pewnosc sprawdzonych rzeczy jak wszyscy lepiej sie zapoznaja z tymi gamami to wiekszosc serwerow to bedzie uzywac

Opublikowano

Ja jak narazie to zostaje przy game 30k+ Bo wole nie ryzykować nie wiadomo co w nim się kryje ;/

Opublikowano

No wiecie, nie jestem specjalistą w tej dziedzinie (C++) ale sądzę że jak się ma source do dużo prościej jest wykryć backdora i go naprawić niż mając "Pseudo source" stworzone przez IDA

8910814572903361049127.png

Opublikowano

No wiecie, nie jestem specjalistą w tej dziedzinie (C++) ale sądzę że jak się ma source do dużo prościej jest wykryć backdora i go naprawić niż mając "Pseudo source" stworzone przez IDA

No masz rację ;)

Opublikowano

Ja używam game_r34083 i czuję się dobrze trzymając na tym game serwer, tym bardziej że wyeliminowałem wszelkie błędy na tym game.

Na game_r40250 nie jestem przygotowany, lecz testowałem je na testowej maszynie i wywalało mi coś kanały co 3-4 godziny, dodam że testowałem je na oryginalnym bez difów.

Tutaj troszke difów pod te game_r40250.

xxx
Opublikowano

Ja używam game_r34083 i czuję się dobrze trzymając na tym game serwer, tym bardziej że wyeliminowałem wszelkie błędy na tym game.

Na game_r40250 nie jestem przygotowany, lecz testowałem je na testowej maszynie i wywalało mi coś kanały co 3-4 godziny, dodam że testowałem je na oryginalnym bez difów.

Tutaj troszke difów pod te game_r40250.

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3035413-sammelthread-difs-f-r-game-rev-40250-db-rev-40146-daily-updated.html

Byś mi podesłam DB i GAME 40k+ Orginalne ? na PW na Speedy Share?

Opublikowano

Gejmy 30k + jak narazie są lepsze i bardziej sprawdzone od tych 40k +...

Sam szczerze nie zdecydowałbym się postawić serwera na tym nowym game bo wiadomo , że błędów jest od groma jak zawsze w czymś ''nowym''.

Sam sprawdzałem nowego gejma i co 1h padały mi kanały, poczym automatycznie się uruchamiały na kolejne 5minut i wtedy całkowite położenie kanałów.

Jak narazie nie polecam ! :)

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Gejmy 30k + jak narazie są lepsze i bardziej sprawdzone od tych 40k +...

Sam szczerze nie zdecydowałbym się postawić serwera na tym nowym game bo wiadomo , że błędów jest od groma jak zawsze w czymś ''nowym''.

Sam sprawdzałem nowego gejma i co 1h padały mi kanały, poczym automatycznie się uruchamiały na kolejne 5minut i wtedy całkowite położenie kanałów.

Jak narazie nie polecam ! :)

Ja akurat jak testowałem nie znalazłem, żadnego błędu, a chanele ani razu nie padły ale to swoją drogą, fakt trzeba je dokładnie poznać ;>

Opublikowano

Ja akurat jak testowałem nie znalazłem, żadnego błędu, a chanele ani razu nie padły ale to swoją drogą, fakt trzeba je dokładnie poznać ;>

Nie jesteśmy w stanie stwierdzić poprawnej opini o czymś , dopóki to coś nie zostanie bardzo dokładnie sprawdzone. :)

Gejmy 40k + nie są , że tak powiem atestowane . :)

Naprawdę balbym się postawić na tym serwer w tym momencie.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Nie boicie się postawić serwera na czymś do czego nie macie źródeł a na tym tak? Logiczne, że w takiej masie kodu nie jest ciężko ukryć jakiś syf, ale przynajmniej łatwiej go załatać niż być cały czas na łasce niemców ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słyszałem, że programiści ymiru ukryli jakiś backdoor, żeby kontrolować użytkowników game.

Nie programisci ymiru..

Ameryka od dawna wszystkich kontroluje. ;)

Opublikowano

Nie programisci ymiru..

Ameryka od dawna wszystkich kontroluje. ;)

a szczególnie google facebook  skype jeszcze trochę to będzie trzeba meldować się jak idzie się do kibla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...