Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego mnie wyrzuca z gry?

luk1442

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.

Mam problem z gra a mianowicie wywala mnie do pulpitu w drugim lub pod koniec drugiego meczu, pierwszy gram normalnie drugi tez az nagle zatnie sie raz na 30 sekund gram dalej i zatnie sie drugi i po tym wywala do pulpitu wiecie moze co jest nie tak ??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Spelniam zalecane wymagania systemowe wiec to nie wina sprzetu raczej, sciagam etraz drugi raz wiec zobacze czy to wina tego

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

dalej to samo, wywala tak po okolo 15 minutach grania, sciaglem jeszcze raz dalej nic ...

Opublikowano

...

Opublikowano

refresh

Opublikowano

Według mnie to wina karty graficznej maiłem kiedyś coś podobnego zamień kartę graficzną lub pamięć RAM i powinno dobrze chodzić.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...