Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]2 pytania UltimateClans oraz TAB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy skrypt UltimateClans posiada możliwość ustawienia wojny klanów? Chodzi mo p przejmowanie terenu i klanu innego gracza. Coś podobnego jak jest claim w factions.

Czy to jest skrypt czy plugin który po wciśnięciu TAB pokazuje nam statystyki gracza, najlepszych klanów itp. Coś takiego jak jest na MCHC

Opublikowano
1. Niestety nie wiem jak to zmienić. Gracz przy założeniu gildii automatycznie ma przypisany claim i nie może zrobić /clans unclaim gdyż wyskakuje komunikat że aby zdjąć claim należy usunąć gildię. Czyli gracz nie może przenieść się w inne miejsce.

Przy przełączeniu na automatyczne zakładanie claima przy stworzeniu gildii na false gracz może stworzyć gildię, nie dostaje claima a po wpisaniu clans claim wyskakuje komunikat że już masz claim dla gildii jednak w opcjach WG nie ma takiiego cuboida. Czy mimo wszystko można założyć claim w kilku miejscach tak aby gildie mogły się atakować, czy może ten skrypt jest nie kompletny?

2. Ok ogarnąłem plugin. 

ps

1. UltimateClans jest niestety nie dopracowany - jeśli ktoś ma na to jakiś patent to czekam na odpowiedź. Przy okazji proszę nie pisać o tym abym przeszedł na Factions gdyż po aktualizacji crashuje.

2. Pluginy na tab przeglądnąłem niestety żaden sam się nie odświeża, należy wejść i wyjść z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...