Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty 4 Mw 1 Problem

GoJaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;] nie dawno porzyczlem od kolegi CoD4 MW1 <ORGINALKA> Gdy juz po zainstalowaniu gry chce włączyc multipayera to mnie cofa do pulpitu czesto odrazu po włączeniu gry a raz mi sie zdarzylo cudem ze włączylo sie wybralem bron i jak mnie zabili i milem sie odrodzic to znowu do pulptiu sie cofnelo nie wiem o co chodzi pare razy instalowalem gre komputer raczej udzwignie cod 4

moj komp :

PROCEK : AMD SEPRHON 2800+

RAM: DDR[1] 768 MB

Karta graficzna : 128 mB ati raedon 9550

Komputer kolegi [u niego dziala Cod]

procek AMD Sepron 2000+

Ram 512

Ati raedon 9550 128 mb

Pokazuje sie taki błąd mi IwMp3.exe przestał działac cos w tym stylu i raport o błędach

No nie wiem o co chodzi prosze pomószcie napewno sie goroooco odwdziecze ;]

@dodam ze Singe player nie wlacza sie wolgule odrazu czarny ekran i po2-3 sek do pultpitu a multi nie raz przy wybirani servera sie wylacza nie raz odrazu a raz mi sie zdrzylo ze podczas 30 sekudnowej gry :P

NAPRWDE bedzie wdzieczny ZA pomoc moge dac do CoD4 Hacka AimBota + wall hacka i oczywiscie + i 5

POZDRAWIAM

Opublikowano

Dołączam się do pytania, ponieważ mam ten sam problem( mam od przedwczoraj cod) , tak samo mnie cofa do pulpitu jak dam multi

Opublikowano

@up ja nie resetowałem, a po za tym to nie jest potrzebne, bo i tak juz mialem wyłączonego kompa po zainstalowaniu tak z 3 razy

Opublikowano

Sporobuj reinstala. Reinstalujac gre zajrzyj do slownika.

By the way, na twoim sprzecie nie licz, ze gra bedzie plynnie dzialac O_o Majac twoj komputer cieszylbym sie gdyby w ogole CoD4 odpalil, a jak odpalisz bedziesz miec ~20fpsow na UltraLOW, gdybys mial chociaz 7300gt...

Opublikowano

Spróbuj to odpalić jako administrator lub ze zgodnościom do niższego Windowsa. Albo ściągnij najnowsze patche( z tego co wiem najnowszy to 1.3 ale lepiej sam sprawdź w necie). Mam nadzieje ze pomogłem :D

Opublikowano

Bardzo ciekawe, u mnie na lapku z 9200M GS ( imo troche wydajniejsza karta niz twoj radeon 9550 ), T3200, 2x 2ghz, 2gb ram, gra jest ledwo grywalna. Na 8500GT i Sempronie 3000+ tez nie gralo sie przyjemnie, teraz mam 10x wydajniejszy sprzet wiec nie martwie sie o wymagania gier.

Opublikowano

maciek no nie wiem u mojego kumpla < sam czytales jego komp> dziala plynnie > a jak juz mowilem rez cudem odpalil mi cod gralem i plynnie chodzilo u mnie a potem po smierci znowu cefnelo do pulpitu ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę jak nie pomoże to nie wiem mi tez wywalało ten błąd ale przeinstalowałem windowsa i wszystko działało

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...