Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban kamer mod/logi.... Teleportowanie się w drużynie.

czachaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma mam pytanie bo gram na km i nei wiem zbugowała mi sie postac a teleportowałem się na modzie. Tzn skill party

i psotac została w tgz dziurze loguje sie i odrazu metka mi wywala. wiec czy moge dostać bana ? po sprawdzeniu logow czy coś czy tylko psotac mi wyciagna ?

Opublikowano

Poczekaj pare dni, przez pare dni nie uzywaj kamera, jak masz zmienne ip to zmien ip i napisz do supportu o odbugowanie postaci. A jak nie to wez jeszcze raz uzyj kamer moda i wyjdz z " dziury "

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Wyjdź z dziury przez KamerModa bo inaczej nie wyjdziesz.

GM tylko gdy się do cb tepnie może wiedzieć gdzie jesteś...

W serwerze nie zapisują się w logach dokładne kordy w których jesteś. (jakby miało zapisywać logi gdzie są gracze i ich ciągłe przemieszczenie, to by brakło dysku w serwerowni :))

Skoro ci wywala to jeszcze pokombinuj na oryginalnym cliencie i na tym z modem. W ostateczności pisz do supportu albo jak spotkasz GMa w grze na innej postaci to napisz jak sprawa stoi :)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...