Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

miękka bula ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pomożecie mi z problemem? Mam 15lat ok. 175-80 wzrostu i waze 56kg. Jestem jak w temacie,.miękka bula. Nie daje rady podciagnac się bez podskoku... Jednak mięśnie brzucha, choć nigdy nie robione mam nawet rzeźbione. Jaka dietę stosować? Jakieś ćwiczenia na ręce? Dodam że mam fitness na ps3 xD (mama sobie kupila._.)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Zobacz stronę 100 podciągnięć (jakoś tak), dosłownie od zera do bohatera.

Jedz więcej białka, dosłownie dorób masy.

Warto kupić hantle, ręce wtedy zrobisz bardzo szybko.

Opublikowano

Najlepiej to idź na siłownie i pogadaj tam z jakimś instruktorem bądź pracownikiem. Oni się na tym znają i napewno dzadzą Ci jakieś dobre rady ;)

Kakamil / Silexan / Lapka

Opublikowano

jprdl. ja jak 13 lat mialem mialem 1.77m i 61 kg wazylem i prawieee podciagalem sie na 1 rece a wiec albo nakur... przed kompem cale zycie i nic nie pomagasz... tzn. przenoszenie ? rabanie drewna ? jesli nie to wez sie za pomoc w domu tzn. nie mowie tu o zmywaniu naczyn itp. ew. kup sobie hantle 2x5kg i jedziesz po 25 dziennie lub wiecej jak chcesz i w miesiac powinnies juz sie podciagac

Opublikowano

Tej, ty ważysz 56kg. Przy takim stosunku wzrost/waga to chyba nie ma mięśnia, którego nie widać. Nawet, jeśli nigdy nie trenowałeś. Jesteś tak chudy, że widać wszystko.

Pompki same chuja dają. 

Opublikowano

Tej, ty ważysz 56kg. Przy takim stosunku wzrost/waga to chyba nie ma mięśnia, którego nie widać. Nawet, jeśli nigdy nie trenowałeś. Jesteś tak chudy, że widać wszystko.

Pompki same chuja dają. 

Props za tą wypowiedź bo jak już czytałem wyżej 'ekspertów' to mi się śmiać chciało.

Złap trochę masy i zacznij od ABSów, ew. jeśli masz dostęp to siłownia. Chyba, że lecisz na rzeźbe to sam ABS tylko trochę musisz złapać tej wagi.

Opublikowano

Najlepiej zainwestuj w hantle/sztangielki, jeśli nie masz możliwości chodzenia na siłownię. Jeśli chodzi o dietę, to powinna być ona na masę. Co do mięśni brzucha, są widoczne głównie dlatego, że masz niedowagę, więc niewiele tłuszczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...