Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pzkpwf 38 nA

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siems, kupiłem sobi tego czołgusiaka i cały czas mnie żuca na 8 tiery. Jakieś rady co mam tam robić? Bo się kompletnie gubie w takich bitwach i wyjadę milimetr zza winkla to ginę na 1 hita. Jeszcze 6k expa do Pz IV ale już sobie skórę zdzieram jak gram tym sadomachistycznym czymś.

Opublikowano

Owy czolg ma MM [losowanie] scouta więc zazwyczaj będziesz cierpieć ;] 6k to już nawet mało więc pomęcz się, a w między czasie rób jakąś inną linię

Opublikowano

Ja to coś przeszłem bo ten czołg jakieś okropieństwo moim zdaniem . NA scouta to on wolny i wgl . Nooo ale jak ktoś nim umie grać to spoko. Weź na nim tylko gwiazdki zbijaj a rób sobie np , Linie do amerykanów do Hellcata .

Opublikowano

A czy ja napisałem że masz marnować free expa na Helcata . Napisałem że ja przeszłem ten 4 tier scouta za free.

Opublikowano

A mi sie nim bardzo przyjemnie gra. Mam najlepszy silnik i gąski, 60 dyszek wyciąga. Poprostu jedź do i ch bazy i jak wykryjesz 5-7 czołgów to 150 expa już jest. Na takę bitwę starczy minutka i lecisz jakimś innym czołgiem, potem znowu na i tyle.

Opublikowano

Stój w krzakach, tak aby mieć widok na możliwie najwięcej wrogich czołgów i jednocześnie zostać niewykrytym, a twoi strzelają do nich i pozostają niewykryci. To się nazywa zwiad pasywny.

Opublikowano

up

ten czolg sie do tego nie nadaje

top: rob jak 2x up radzi, ten czolg nie ma wiekszego zastosowania

Opublikowano

7,5cm KwK 40 L/48 jest najdłuższa. Największy kaliber to ma 10,5 cm KwK 42 L/28, ale to jest haubica.

up
ten czolg sie do tego nie nadaje
top: rob jak 2x up radzi, ten czolg nie ma wiekszego zastosowania

Czemu się nie nadaje? Jest mały, szybki, i ma 330/370m zasięgu widzenia, w zależności od wieży.

A 2up od twojego posta to autor tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...