Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na perm

pepek238

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie,nie będziesz miał na IP.

Jedynie stracisz konto,na którym go dostałeś.

50/100/150/200/250/300/400/500/600/700/800/900/1 000

Opublikowano

tylko na konto, nie ma czegoś takiego jak ban na ip w lolu. btw mam 2 permy :D

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

A za co można dostać perma w lolu ?

Za ciągłe flamowanie (które było wiele razy nagrodzone banami bądź ostrzeżeniami), używanie cheatów, bądź złamania któregoś z punktu kodeksu przywoływaczy.

8372383248.png
Opublikowano

Za ciągłe flamowanie (które było wiele razy nagrodzone banami bądź ostrzeżeniami), używanie cheatów, bądź złamania któregoś z punktu kodeksu przywoływaczy.

albo za niewinność bo jest 5 gier w których flamowałeś i za to masz bana możesz przejrzeć te gry w trybunale po o3maniu bana

mój przykład.

przez całą grę napisałem : " come trap baron "

oraz " gg wp "

i to była 1 z 5 gier w których miałem perma za "flame" ... ;]

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ja dostałem tylko ostrzeżenie i link do trybunału z 5 grami.

Tzn. że teraz dostanę perma za flame?

Opublikowano

Siedem razy już miałem na tydzień ( internet z plusa) Raczej perma za błache rzeczy nie dają.

Jak już to na 109lat za kradzież RP ;)

Opublikowano

Ten Trybunał jest gunwem. Ostatnio oglądałem różne sprawy i ludzie zostali zreportowani za głupie zdanie "are u idiot?" Nie wierzę..

Ja bana dostałem na czat wiecie za co? Za zasrane reporty sprzed czasu kiedy był tryb 5 takich samych champów w teamie.. A napisałem tylko, że głupio zagłosowali.

Opublikowano

Ten Trybunał jest gunwem. Ostatnio oglądałem różne sprawy i ludzie zostali zreportowani za głupie zdanie "are u idiot?" Nie wierzę..

Ja bana dostałem na czat wiecie za co? Za zasrane reporty sprzed czasu kiedy był tryb 5 takich samych champów w teamie.. A napisałem tylko, że głupio zagłosowali.

Czasami też tam patrze. Ale oglądam wszystko co do szczegółu . I może nawet nie chodziło o tą grę. Popatrz na inne gry czy też jest Flame.

Ja dostałem 3 razy bana za afk (problemy)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

lol, znowu odzywają się osoby co nigdy nie dostały bana tylko są wszechwiedzące i wiedzą wszystko

dostałem już z 7 banów za flame + kilka ostrzeżeń, najdłuższy ban był na tydzień a najkrótszy na 3 dni, chciałem Wam powiedzieć że bany co miesiąć się 'resetują' i co miesiąć jest kara od początku ( 1 report - 3 dni, potem 7 dni, itp itd. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...