Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg premium do 100zł

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już ci mówie tak : Su-122-44 dobry tank o dobrym dmg bardzo mobilny dobry pancerz z przodu bardzo pochyły. Zarabia dobrze o koło 90 tyś prz 3,5tys 4 tyś dmg . Ale bez premki nim nie zarobisz bo pociski drogie. Panther/M10. Fajna zabawka sam posiadam i powiem tak . Przy 2,5 czy też 3,5 dmg idze leciutko bez premki wyciągnąć 60 70 tyś . A z premką wiadomo więcej. Fajne działko ma jak sie rzuci na 7tiery to takiego tigera robisz jak chcesz. At15A . Duże pudło z dobrym pancerze ale bez mobilności. Mało o nim wiem bo nim wgl nie grałem. Su-122-44 torchę droższy jest bo chhyba 126zł coś koło tego a panther/m10 chyba 90 pare złotych. A jak chcesz z 6 tierów to fajny czołg do zarabiana jest , D,Max , PzIVS , Tog .

Opublikowano

Uszin- nie zgodzę się "Bez premki nie zarobisz" ja na czysto bez premium 50k zarabiam SU-122-44 :P -Pociski się zwracają,więc jak ktoś strzela sobie gdzie popadnie nie myśli,to wtedy traci. Ja bym bral SU-122-44

Teraz zastanawiam się nad SP/T34 -

Opublikowano

zgadzam sie z up

su najlepszy zarabiacz do 100zl. Ja jednak, jakbym mial wydawac to kupilbym troche drozsze T34 LUB ISA 6

Opublikowano

Powiedziałbym E 25, ale on jest dla graczy, którzy już bardzo ogarniają tą grę.
SU-122-44 mam (kupiłem w promocji 50% xD) i bardzo fajny - świetne camo, dobra mobilność, fajne działo. Tylko losowania nie ten teges.
Napewno złym wyborem jest AT 15A. Po prostu jest gównem.
Pz V/M10 to stockowa Panthera z ograniczonym MM (czytaj nie jest to za dobre...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...