Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorsze tytuły jakie znacie - Dyskusja.

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem był podobny temat ale tutaj zaznaczam aby wymienić +3 tytuły które wami wstrząsnęły może wywiąże się też dłuższa dyskusja.

Już hejterzy paluszki rozgrzewają.

Zanim zacznę moją kolekcje Hejtu dodam że większość wymienionych serii nie ukończyłem gdyż nie lubuje się w masochizmie.

Special A - zaczniemy spokojnie, anime zaskoczyło mnie już po kilku pierwszych epach, spytacie czym mnie zaskoczyło ? ano tym że nic tam się kurwa nie dzieje flaki z olejem oglądasz oglądasz niby coś tam leci ale przebrnąć przez to to istna męczarnia.

Boku no pico - tutaj nie będę się nawet rozwijać, wszyscy wtajemniczeni wiedzą dlaczego to tu jest.

Maria Holic - mimo że opening wspaniały to samo anime kompozycją na równi z Special A.

Free! - takiej perełki aż ciężko tutaj nie wrzucić.

Aku no Hana - zaskakująca kreska która okazała się porażką jak i samo anime.

Chrono crusade - to anime już po pierwszym epie trafiło na moją czarną listę.

Teraz nadeszła pora na wiśenkę na torcie czyli największe dzieło i moje top 1 listy "worst anime ever"

Moi fani już wiedzą co tutaj się znajdzie tak zgadliście Naruto Shippuden (tutaj zaznaczam shippuden bo pierwsza seria była świetna)

Sam oglądałem naruto oraz shippuden od samego początku i nie zaprzeczę że anime jest wciągające i naprawdę dobre, jednak do czasu ostatnie 150 odc od momentu rozpoczęcia "wielkiej wojny" to dla mnie istna męczarnia i musiałbym wyjebać laptopa przez okno aby to komuś z czystym sercem polecić. Ja wiem że fani zaraz rzuca argumenty że anime roku nagroda oscarca itd ale to nie zmienia faktu poziomu tego anime które spadło niżej niż to możliwe a ta cała fabuła która wciąga jak świeżo schnąca farba na ścianie i te emocje odgrywane przez bohaterów z ckliwą muzyczką pod koniec do tego skomplikowane dialogi które czasem brzmią już tak jakby ci aktorzy je podkładający mieli na nie bardziej wyjebane niż ja. Cała ta kompozycja anime wpłynęła na moją wspaniałą ocenę którą nie prędko zmienię.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No to tak, dla mnie najgorsze anime to są:

Nobunaga the fool - zachęcająca kreska ale nic poza tym, fabuła z d*py, akcja z d*py, bohater je*nięty na mózg.

Arcana famiglia - nudy, nudy, flaki z olejem, g*wno, d*pa, nudy, po prostu ch*jnia

Z/x ignition - główny bohater to jakiś cymbał (czyt. na maksa po*ebany de*il z rodziny szympansowatych), poza tym fabuła (wrażenie po 1 epie) przypomina mi campione, czyli g*wno

Kaleid liner prisma illya - po prostu nie mój gust, ani to śmieszne ani poważne

Napisałbym więcej(pewnie starszych anime, bo te są świeżaki), ale co g*wno to po prostu wyrzucam z głowy, na MALu też sobie nie zaśmiecam miejsca.

Te powyższe tytuły, które wypisałem to wyjątki - nie wiem po kiego ch*ja ja to oglądałem.

Serdecznie odradzam oglądania.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Yosuga no Sora - Nie, nie i jeszcze raz kurwa NIE !

Nudne pierdolenie w dosłownym znaczeniu tego słowa.

Od tego czasu mam uraz do wszystkiego co ma w gatunkach dramat i romans.

Sword Art Online - Spodziewałem się anime opartego głównie na akcji, a dostałem badziewny romans i bandę wrużkuf gejuf na koniec.

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai. (s2) - Tak zjebać ładny incest ;_;

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak nieskończone można wrzucać to mamy pole do popisu :D

Basquash! - "podobne do eureki seven", jako że za eureką nie przepadam to spróbowałem tutaj, no dobra pierwszy ep nawet nawet zobaczymy co dalej..później żałowałem obranej ścieżki :(

Dororon Enma-kun Meeramera - tak pojebane że aż nie mogłem tego oglądać :) ale kreatywne xD

Dragonaut: The Resonance - nie nie nie, przepraszam bardzo tam powinni zajebać całą obsadę bohaterów już w pierwszym epie, aby się nie zarazić od wąchania tego gufna :D

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - połowa epa to była chyba łazienka jak dobrze pamiętam, przewijałem bo tam kurwa no NIC nie było

Kurokami The Animation - nauczyciel zaczyna bić dziefczynkę, a nasz głw. bohater zamiast wziąć jej pomóc, to użala się nad sobą czy tam mówił nauczycielowi by przestał, a to kilkanaście sekund jak nie więcej trwało. BEKA

Shukufuku no Campanella - no comment, to jest tak dobrane że tego nie ma jak oglądać, oglądnąłem 2 razy pierwszy ep w kilkumiesięcznym przedziale i odpuściłem

Zombie-Loan - manga podobno cudo, ale anime to jest taki SYF, że nie wiem jak mógłby się komuś spodobać.

Itsuka Tenma no Kuro Usagi - lubimy jak potworki wychodzą ze ściany, czyli akcja to czuwanie przy ścianie gdzie się respią ;DD fabuła to prawie 0

Asobi ni Iku yo! - wystarczy zobaczyć, no może jak ktoś lubi ecchi to jeszcze zcierpi ale to jest prawie o niczym

to love ru - tak mega odmóżdżacz, że czułem się jakbym był psychopatą, po prostu śmiałem się do ekranu nie wiem czemu, a móg wysiadł po kilku epach. 3 próby, 9 epów

Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi - nasz bohater to człowiek o znikomej twarzy xD chowa się po krzakach i takie tam

Area no Kishi - początkowo bardzo wciągające anime, oglądało się non stop, ale..gdzieś w połowie, w tym gąszczu, sielanka zostaje przerwana, a anime staje się tak cholernie głupie że aż rzucić kompem by się chciało, w sumie to zasady gry od poczatku były nierealne ale dobra

I uwaga uwaga, moja ostatnia pozycja - Air. Z tego anime nauczyłem się tyle, że nieważne co robisz, co próbujesz, czy dokarmiasz ptaszki albo opierdalasz się przy porcie na murku, i tak zadecyduje o Tobie przeznaczenie z dupy wzięte, kompletnie nie zrozumiałem przesłania jak to oglądałem ......... a podobno "dobre"

chyba tyle, mniej więcej

Opublikowano

Niestety nie dam rady wymienić trzech najgorszych tytułów i więcej bo wszystko co do tej pory oglądałem uważam za minimum średnie.

Jednak z jednym małym wyjątkiem - Danshi Koukousei no Nichijou. Oglądanie tego anime to była dla mnie droga przez mękę.

Niby komedia, a jak dla mnie wcale nie była zabawna. Wiem, że wiele osób się pewnie z tym typem nie zgodzi bo naprawdę wiele osób polecało mi to anime.

Zauważyłem też, że wiele osób z mpc ma je ocenione bardzo wysoko niemniej jednak ja się na nim zawiodłem i uważam je za kompletny gniot. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Niestety nie dam rady wymienić trzech najgorszych tytułów i więcej bo wszystko co do tej pory oglądałem uważam za minimum średnie.

Jednak z jednym małym wyjątkiem - Danshi Koukousei no Nichijou. Oglądanie tego anime to była dla mnie droga przez mękę.

Niby komedia, a jak dla mnie wcale nie była zabawna. Wiem, że wiele osób się pewnie z tym typem nie zgodzi bo naprawdę wiele osób polecało mi to anime.

Zauważyłem też, że wiele osób z mpc ma je ocenione bardzo wysoko niemniej jednak ja się na nim zawiodłem i uważam je za kompletny gniot. :)

Zależy od gustu i podejścia mi się jako taka spokojna komedia anime bardzo podobało.

NJxbd4x.png

Opublikowano

School Days, Yosuga no Sora.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

School Days, Yosuga no Sora.

Widzę nasz mentor działu ponownie zawitał w temacie zostawiając szeroką i sugestywną opinie na temat anime tak trzymaj xDDD

Hejty hejtami a ja tutaj czekam na dalsze opinie i anime żeby się powyżywać psychicznie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Widzę nasz mentor działu ponownie zawitał w temacie zostawiając szeroką i sugestywną opinie na temat anime tak trzymaj xDDD

Hejty hejtami a ja tutaj czekam na dalsze opinie i anime żeby się powyżywać psychicznie.

Okej, skoro chcesz, to łap.

School Days - nad tym czymś znęcałem się już w odpowiednim temacie. To najgorsza produkcja w historii. Powstało na podstawie mangi i dziwię się, że w ogóle zostało zekranizowane. Bullshit level over 9000.

Yosuga no Sora - idiotyczna fabuła, gdzie główny bohater posuwa kolejne laski i po każdej akcji wszyscy o wszystkim zapominają. POziom bullshitu jak w SD.

Last.fm

Opublikowano

School Days - nad tym czymś znęcałem się już w odpowiednim temacie. To najgorsza produkcja w historii. Powstało na podstawie mangi i dziwię się, że w ogóle zostało zekranizowane. Bullshit level over 9000.

Yosuga no Sora - idiotyczna fabuła, gdzie główny bohater posuwa kolejne laski i po każdej akcji wszyscy o wszystkim zapominają. POziom bullshitu jak w SD.

A school days nie powstało na podstawie hentajowskiej gry? Mnie tam się to anime podobało. Dałem 9/10. Zakończenie jak najbardziej ok

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Z tego co się orientuje anime school days było na podstawie gry eroge co zresztą nie ciężko zauważyć.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Z tego co się orientuje anime school days było na podstawie gry eroge co zresztą nie ciężko zauważyć.

Mal pokazuje, że na podstawie mangi.

http://myanimelist.net/anime/2476/School_Days
Pozycja "Adaptation".

Last.fm

Opublikowano

I wikipedia ma w tym przypadku rację bo gra powstała wcześniej. :f

A do MAL-owego "adaptation" bym wielkiej uwagi nie przykładał bo to pokazuje się przy każdym anime czy mandze w dwie strony. :P

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...