Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie polecam Ateron2

SzamanJWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanowczo odradzam gry na serwerze Ateron2. Z początku może wam to się wydawać, że to w porządku serwer, jednak ja się na tym przejechałem. Powód: Ostatnio wszyscy gracze stracili EQ, nad którym pracowali kilkadziesiąt godzin (ja miałem okolo 70h). Administracja w tej sprawie dała każdemu jakieś durne SM'y, za które nie można nic wartościowego kupić. Grając trochę dłużej na tym serwerze można dojść do wniosku, że jest prowadzony przez bandę gimnazjalistów z aspiracjami na informatyków. Non stop popełniają błędy, z których później nie umieją się wydostać. W dodatku na forum został najpierw zablokowany, następnie usunięty mój temat poruszający ten problem z powodu "obrazy" administracji, jak to nazwała moderatorka tamtejszego forum. Arogancja GM'ów na Ateronie chyba nie ma granic. Po za tym na Ateronie jest pełno bugów, graczy coraz mniej (średnio 70 dzielone przez 2 kanały oraz 2 królestwa), ciągle jakieś włamy na stronkę, przerwy techniczne. Jednym słowem szkoda czasu i nerwów.

Pozdrawiam,

Rozczarowany Gracz.

Opublikowano

O takich syfach nie warto nawet mówić :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Tylko ostrzegam innych przed nimi.

Jeżeli tam jest 70graczy, to żaden inny normalny gracz nie spojrzy nawet na taki serwer. :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...