Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem instalki

Ainokusabi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z odpaleniem instalki tej gry...

Pobrałem instalkę z www.riseofmetin.com z hostingu mega.co.nz i jak chcę ją włączyć ścina mi komputer i się restartuję, proszę o pomoc...

Windows 8 64bit.

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Spróbuj z media fire (to niebieskie takie) Ja też miałam ten problem :D

Ok. Już zasysam. :)

Zresztą ten mega to coraz więcej kłopotów przsparza xD. :D

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Ściągałem z mediafire i normalnie odpaliłem jednakże mam inny system operacyjny, spróbuj odpalić w systemie zgodności.

Opublikowano

Brawo, cudowne nabijanie postów. Czy ja nie napisałam to co ty? (UP) O ile mi wiadomo nie można powtarzać wypowiedzi innych bo wtedy nie pomagasz.
A "dzięki, już zasysam" sugeruje, że problem został rozwiązany? (Chyba.)
Najlepiej nabić posty, pomoc się nie liczy. Żałosne.

Opublikowano

Brawo, cudowne nabijanie postów. Czy ja nie napisałam to co ty? (UP) O ile mi wiadomo nie można powtarzać wypowiedzi innych bo wtedy nie pomagasz.

A "dzięki, już zasysam" sugeruje, że problem został rozwiązany? (Chyba.)

Najlepiej nabić posty, pomoc się nie liczy. Żałosne.

Myślę, że masz za wysokie ego i przede wszystkim chcesz zabłysnąć, ale ci to nie wychodzi. Cofnij się do mojej odpowiedzi i ją przeanalizuj, ponieważ widocznie nie zrozumiałaś jej treści. Wspomniałaś, aby autor pobrał plik z mediafire, a ja doradziłem mu odpalenie w trybie zgodności tejże instalki, więc wytłumacz gdzie niby skopiowalem twoją wiadomość? Jego odpowiedź również odebrałaś błędnie, bo to, że pobiera plik z innego hostingu nie oznacza czy mu będzie działać i nie napisał dzięki tylko okej, a to już zmienia sens zdania. Problem wciąż jest, a ja próbuję mu pomóc w innym temacie.
Opublikowano

Ja tu widzę jeden temat, czyli reset kompa po pobraniu z mega. Doradziłam mediafire i "Już zasysam, zresztą ten mega coraz więcej problemów przysparza" Sugeruję, że własnie się pobrało i to mega nie działa. Następnego postu tu nie widziałam.
Nie wiem jak moje EGO ma się do postów na forum. Sugerujesz się, że mam za wysokie ego 1 postem, cudownie... To ja sobie stwierdzam, że jesteś gejem. Kobieca intuicja.
Nie oceniajmy się na podstawie 1 posta.

Opublikowano

Ja tu widzę jeden temat, czyli reset kompa po pobraniu z mega. Doradziłam mediafire i "Już zasysam, zresztą ten mega coraz więcej problemów przysparza" Sugeruję, że własnie się pobrało i to mega nie działa. Następnego postu tu nie widziałam.

Nie wiem jak moje EGO ma się do postów na forum. Sugerujesz się, że mam za wysokie ego 1 postem, cudownie... To ja sobie stwierdzam, że jesteś gejem. Kobieca intuicja.

Nie oceniajmy się na podstawie 1 posta.

Kto powiedział, że na jednym poście? Przeglądam różne tematy i widzę jak się zachowujesz, za bardzo naskakujesz na ludzi. Napisałem całkowicie co innego niż ty, ale aby udowodnić to, iż ty jesteś tą, która pomaga najlepiej i wie najwięcej musiałaś się wymądrzyć, że przepisałem twoją odpowiedź. Następnym razem polecam zgłosić mnie do moderatorów i problem będzie rozwiązany, a "Już zasysam" znaczy "Już pobieram" - chyba masz problemy z czasami, bo między pobieram, a pobrałem jest duża różnica. Nie mam zamiaru toczyć forumowych wojen z tobą, bo naprawdę mi się nie chcę - jeśli masz problem użyj przycisku zgłoś, cześć i dzięki.

Opublikowano

Naskakuję na ludzi? A to ciekawe. Też sobie mogę powiedzieć, że są z tobą problemy. Nie mogę cię zgłosić, bo jako tako nie naruszasz regulaminu. Ale mnie wkurzasz, więc pisze.
A czy po "Już zasysam" Napisał coś jeszcze? Że ma dalej jakiś problem? Nie?
W każdym razie ja tu niczego nie widzę.
Cześć.

Opublikowano

Ainokusabi ... - moja mordaa dostała bana, no nie . ! 

A sam mnie tutaj zawołał. 

Z tego co wiem, nie, nie rozwiązał problemu.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...