Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosiumy i fryzurki z "+"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz edytować odpowiednie questy...

Tylko tyle jestem w stanie Ci powiedzieć, bo które to questy sam nie wiem. :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Musiałbyś zrobić takowy quest...

+ Jest to wgl możliwe ? Pierwszy raz się spotykam. :D

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

mam pomysł na quest mianowicie item o id xxx przy przeciągnięciu na przedmiot ( kostium ) zmienia w nim bon ( usuwa i daje odnowa kostium) co wy na to pany ?
albo taki quest u npc z zapytaniem czy na pewno chcesz zmienić bon po kliknięciu tak usuwa item xxx i kostium wyskakuje komunikat bon został zmieniony pomyślnie i daje nowy kostium

questa sam sobie napisze tylko chodzi o funkcje rozpoczynającą go czyli albo przeciągnięcie kostiumu na npc albo przedmiotu na kostium ( tylko i wyłącznie kostiumy z puli id tz można tego użyć tylko na odpowiednim itemie inaczej komunikat zły przedmiot, nie zmienisz tu bonu taką metodą )

pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko co tutaj opisałeś powinno być zawarte w jednym queście, a skoro dasz rade go sobie napisać sam, to ja temat uważam za rozwiązany ;)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

chodzi mi o to by ktoś podał jakiej funkcji użyć ( jak zdefiniować przeciągnięcie danego itemu na npc lub jednego itemu na 2 item )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...