Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak budować is-3

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdołasz. Masz zapas 2 240kg, od wieży przybywa 300kg a od działa(BL-9) 190kg, od innych ubywa. Warto jednak zaznaczyć że każda wieża w IS-3 jest kompatybilna ze wszystkimi działami.

Opublikowano

Wieża!!!

Udźwignąć udźwignie, jeśli nie będziesz montować dosyłacza itp. a on z kolei bardzo się przydaje, dlatego polecam gąski>Działo>Wieża

Opublikowano

No dobra ale po co mam robić gąski jak mi udźiwgnie wszystko ?

Koledze Juri chodzi o dosyłacz(-10% reload), ale jak dla mnie to głupota. Nie chciało się nawet policzyć, dosyłacz waży 400kg czyli też się zmieści w zapasie. Lepiej od razu zrobić wieżę(genialny pancerz) bądź działo(wiadomo) a dopiero na końcu gąski.

Opublikowano

Koledze Juri chodzi o dosyłacz(-10% reload), ale jak dla mnie to głupota. Nie chciało się nawet policzyć, dosyłacz waży 400kg czyli też się zmieści w zapasie. Lepiej od razu zrobić wieżę(genialny pancerz) bądź działo(wiadomo) a dopiero na końcu gąski.

Wieża genialny pancerz?

Chyba zapomniałeś, że wieża dostała nerfa do pancerza i bez problemu ją przebijam moim IS`em-6.

Montuj przy okazji dosyłacz to będziesz ładował szybciej.

Działo rób na początek.

Opublikowano

Wieża genialny pancerz?

Chyba zapomniałeś, że wieża dostała nerfa do pancerza i bez problemu ją przebijam moim IS`em-6.

Działo rób na początek.

Fakt, nie wiedziałem o nerfie. Ale i tak z przodu jest 249mm to dużo, a z reszty stron malutko, przed nerfem miała bodajże wszędzie 220. Więc na początku działo. A co do wieży to ona ma taki placek na górze że i od Chaffiego wejdzie.

Opublikowano

Wieża genialny pancerz?

Działo rób na początek.

Niby dostał tego nerfa, ale mimo to jest to mój ulubiony 8t. Bardzo przyjemne działko, wieża jak się potrafi grać to dinga, mobilny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...