Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Draven+Skin vs Jinx

Ecolas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Tak jak w temacie szukam jakiegoś dobrego ADC i tak się zastanawiam kogo wybrać
Czy Dravena + Skin (Żniwiarz Dusz <3 ) czy Jinx

Z tego co wiem Jinx ma dostać nerfa(lub już dostała)ale wole się was zapytać co wybrać

Pozdrawiam xD

.jpg

Opublikowano

Dravenem zniszczysz większość champów 1vs1, nawet w lategame gdzie teoretycznie jest słabszy (jeśli umiesz łapać topory).

Co prawda wymaga to chwilki by się tego nauczyć i odrobiny wprawy, jednak zdecydowanie warto.

Obecnie jeden z lepszych ADC moim zdaniem, brakuje mu tylko jakiegoś escape, ale przy dobrze zwardowanej linii nie powinien mieć problemu.

Opublikowano

Ja wczoraj kupiłam Dravena, zagrałam nim 2x w życiu no i miałam duży problem z ogarnięciem jego. Ale w late game nie źle Draven sieka. :) Co do jinx to ona jest bardzo dobra no i przede wszystkim już po nerfie. Fajny skill ma Q -> free attack speed, jeśli ktoś maksuje.

Opublikowano

Draven

• toporki
  • global ult
  • niesamowite late
  • AS i MS z W
  • odepchnięcie
  • slow
  • dobitka
  • dodatkowy gold z pasywa

A co do skina to całkiem ładny animacje zmienione, fajny wygląd i splash. (nie pamiętam czy ma coś z głosem ;/)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Też polecam dravena :) koledzy up podali plusy, co do toporów to się nie bój, zagrasz sobie pare razy na botach, pare normalów i się nauczysz. Pamiętam kiedyś jak miał stary pasyw wtedy nieźle siekał:) skin bardzo ładny, zmienia dźwięki, animacje i model postaci :) jinx < draven

­Keelah se'lai

Opublikowano

ale teraz też ma dobrą pasywe :O jeżeli umie farmić + uda mu sie złapać toporki to ok. 10-13 minuty może mieć np. bt i statika. obecnie draven ma chyba najlepsze late jeżeli chodzi o adc. a jeżeli chodzi i jinx to miód malina :3 jej ult w early robi mordor. rakietki są masakryczne przez range. ma boosta na as przy aa. dotego te szczęki (?) i w. jak bym miał polecić to najpierw kup dravena a potem jinx :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Dziękuje  xD  Poleciały Lajki  <3   Wybrałem Dravena ,faktycznie dość ciężko je łapać ale za to jak ma się x2 Q ... <3 Je wszystko co się rusza  :D

.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...