Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny temat dotyczący Paypala, ostatni.

Borykałem się w pieniędzmi, jestem w dupie 20 zł, aż w koncu doładowałem te cholerne konto, mam 5,24 USD, idealnie na te 10 dni VIPa, więc zadowolony wchodzę w "

http://botoflegends.com/forum/store/

" .

Wybieram 10-dniowego VIP'a, potem "Checkout", wybieram "No Subscription", bo nie mam połączonej karty z kontem Paypal, a na koncie (paypal), mam te 5,24 USD.

Potem klikam "Confirm My Order", przekierwuje mnie na stronę paypala, "Pay with my Paypal account", wpisuje e-mail i hasło, nawet dam screena z tym, i po próbuje zalogowania, wyskakuje mi ten cholerny błąd. Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).

Byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny jakby ktoś mi pomógł, jest to dla mnie bardzo ważna sprawa.

post-97906-0-28818000-1391295083_thumb.jpg

post-97906-0-76312400-1391295091_thumb.jpg

Opublikowano

Cześć,

Wyczyścić ciasteczka, zmienić przeglądarke, zaczekać do jutra.

Przyczyna najprawdopodobniej leży po stronie strony, było wiele zgłoszeń na ten temat.

Ew. paypal ma problemy, tak też się zdarza.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Cześć,

Wyczyścić ciasteczka, zmienić przeglądarke, zaczekać do jutra.

Przyczyna najprawdopodobniej leży po stronie strony, było wiele zgłoszeń na ten temat.

Ew. paypal ma problemy, tak też się zdarza.

Próbowałem na różnych przeglądarkach, i czekam ciągle. Miałeś kiedyś taki problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...